Viorel Iuga – Dacă îi lăsăm pe cei aleşi de noi să dea legi împotriva noastră nu suntem noi fără minte? 


Viorel Iuga – Dacă îi lăsăm pe cei aleşi de noi să dea legi împotriva noastră nu suntem noi fără minte? Dacă lăsăm minoritatea să facă legea pentru majoritate, mai putem avea pretenţia că suntem înţelepţi? Dacă prin pasivitatea noastră vom permite anormalităţii să ia locul normalităţii, atunci sigur putem fi etichetaţi fără minte.
Ne uităm cu stupoare la ce se întâmplă şi la viteza cu care se rostogolesc evenimentele. Uneori ne întrebăm dacă trăim un coşmar sau este realitate. Pe lângă faptul că se degradează toţi cei mari, atât ca vârstă, cât şi ca poziţie socială sau religioasă, se profanează în mod legal şi constant mintea copiilor noştri. Culmea, se apelează la drepturile şi la binele lor. Văzând toate acestea, mă gândesc tot mai mult şi mai intens la afirmaţia Domnului prin profetul Osea: Poporul fără minte aleargă spre pieire. Osea 4:14

Ştiu că nu sună bine şi nici plăcut. Cum să spui unui popor că este fără minte? Cum îţi poţi permite să afirmi că merge spre distrugere? Şi mai ales când nu este vorba de un popor păgân, ci de un popor cu multă cunoştinţă de Dumnezeu.
Dragii mei, dacă poporul român este sau nu un popor fără minte, vom vedea în perioada următoare. Dacă în perioada următoare, prin tăcerea noastră vom renunţa la Cuvântul lui Dumnezeu şi la binecuvântarea Creatorului atunci sigur suntem fără minte. Dacă vom aşeza păcatul şi plăcerile în locul virtuţilor, sigur suntem fără minte. Dacă nu vom ţine cont de binele pe care ni l-a făcut Dumnezeu nu putem fi decât fără minte. Când un popor îi întoarce spatele Salvatorului Său, când un popor creştin devine la fel ca unul păgân sau chiar mai rău, cum mai poate susţine că are minte? Dacă ştim adevărul, dar tăcem, nu suntem noi fără minte? Dacă îi lăsăm pe cei aleşi de noi să dea legi împotriva noastră nu suntem noi fără minte? Dacă lăsăm minoritatea să facă legea pentru majoritate, mai putem avea pretenţia că suntem înţelepţi? Dacă prin pasivitatea noastră vom permite anormalităţii să ia locul normalităţii, atunci sigur putem fi etichetaţi fără minte. O precizare importantă: Poporul ajunge fără minte nu pentru că Domnului i-ar face plăcere. El ajunge fără înţelepciune pentru că renunţă la ascultarea de Dumnezeu, pentru că acceptă orbirea Satanei.

Citiți mai mult accesând :

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/10/viorel-iuga-daca-ii-lasam-pe-cei-alesi.html?m=1

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.