Coreea de Nord: Persecuții violente – creștini crucificați, arși sau torturați


Creștinii din Coreea de Nord sunt luați drept scalvi, violați, torturați sau uciși, conform unui raport al Christian Solidarity Worldwide, scrie portalul Christian Today.
Raportul intitulat Negare Totală: Violarea libertății religioase în Coreea de Nord, întocmit de către organizația caritabilă a libertății religioase din Marea Britanie, spune că liberatea religioasă este “în mare parte inexistentă.” “Credințele religioase sunt văzute drept o amenințare la adresa loialității solicitate de către Liderul Suprem, drept urmare oricine are o astfel de credință este persecutat cu severitate,” scrie în raport.
“Creștinii îndură suferințe semnificative datorită etichetelor anti-revoluționare și imperialiste atașate acestora de către conducerea țării.” Raportul detaliază existența unori incidente precum creștini “atârnați pe o cruce sub care stă aprins un foc, zdrobiți cu tăvălugul, adunați pe poduri și călcați în picioare.”
Creștinii din Coreea de Nord trebuie să-și practice credința în ascuns, altminteri sunt trimiși în tabere de muncă silnică. “Este aplicată o politică a vinei prin asociere, asta însemnând că rudele creștinilor sunt de asemenea reținute, indiferent dacă împărtășesc sau nu aceeași credință creștină,” este precizat în raport.
“Chiar Coreenii de Nord care au evadat în China, și care sunt creștini, sau creștini-în-devenire, sunt de obicei repatriați și, în consecință, închiși în închisori politice.”
Reprezentanții Coreei de Nord spun că sunt aproximativ 13,000 de creștini în țară, dar Cornerstone Ministries Internațional estimează că sunt în jur de 200,000 sau 300,000.
Haideți să îi aducem înaintea lui Dumnezeu pe creștinii care suferă în Coreea de Nord din cauza credinței lor!

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro 

Acest articol a fost publicat în MIJLOCIRE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.