Asia de Sud-Est: Un mort se întoarce miraculos la viață după ce misionarii se roagă pentru el

Un om, ce conform relatărilor era mort, a înviat dupa ce câțiva creștini misionari s-au rugat pentru el, într-un sat din Sud-Estul Asiei.
Conform ChristianToday.com, un grup de misionari locali – convertiți la creștinism de către misionarii baptiști din Sud – au decis să meargă într-un sat „în care Evanghelia nu a mai ajuns niciodată până atunci” pentru a propovădui Evanghelia. David Platt, președinte al International Mission Board (IMB), a împărtășit ce s-a întâmplat în continuare la o întâlnire recenta a IMB, în Nashville.
Inițial, sătenii au răspuns pozitiv la predicile misionarilor. Și-au predat idolii și amuletele pentru a fi arse, dar apoi le-a murit liderul, lucru pe care ei l-au luat drept semn că dumnezeii lor sunt mânioși pentru că ei se întorc de la vechile lor credințe.
Misionarii s-au rugat deasupra corpului liderului mort, cerând ca „Dumnezeu să-Și arate mila Sa față de oamenii din sat, ca Dumnezeu să-Și arate gloria și iubirea Sa de care oamenii erau așa aproape.”
În mod miraculos, omul a tușit și apoi a început să respire din nou.
“Așa că au împărtășit Evanghelia, și în zilele ce au urmat, oamenii au început să vină la credința în
Hristos, și sătenii și-au pus pe foc idolii,” spune Platt.
Platt adaugă că el nu știe dacă omul chiar era mort, dar el știe că Dumnezeu a biruit moartea și că El lucrează în viețile oamenilor.

Sursa: 

http://www.stiricrestine.ro/2016/09/26/asia-de-sud-est-un-mort-se-intoarce-miraculos-la-viata-dupa-ce-misionarii-se-roaga-pentru-el/

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.