Un nou păstor la Biserica Baptistă Betel din Sânnicolau Mare

Un nou păstor la Biserica Baptistă Betel din Sânnicolau Mare
„Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au vestit Cuvântul lui Dumnezeu; uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfârşitul felului lor de vieţuire şi urmaţi-le credinţa! Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci! (Evrei 13:7-8)
1Dumnică, 18 septembrie, , Biserica Baptistă „Betel” din Sânnicolau Mare, a sărbătorit în închinare înaintea lui Dumnezeu, instalarea în slujba de păstor a fratelui Daniel Scurt. Cu această ocazie, alături de biserica locală au participat credincioşi baptişti din Arad, Timişoara, Lugoj, Făget, Variaş, Gottlob, Nerău, Valcani, într-o atmosfera de bucurie şi reverenţă înaintea lui Dumnezeu.
Au cântat spre slava Domnului Grupul Speranţa de la Biserica Baptistă „Speranţa” din Arad, împreună cu fraţii Camil & Dorin Mara, Evanghelia fiind propovăduită de fraţii păstori: Samuel Tuţac (Betel, Timişoara, preşedinte al Comunităţii Baptiste de Timişoara), Laurenţiu Timiş (Eclesia, Timişoara & Variaş) şi Ilie Bledea (Betel, Făget), păstori care au mijlocit într-o rugăciune specială, cu punerea mâinilor, pentru noul păstor, pentru familia şi lucrarea acestuia.
Noul păstor al bisericii, fratele Daniel Scurt este căsătorit cu Anca şi au împreună trei copii: Timotei, David şi Andrei. Înainte de slujirea la Sânnicolau Mare, fratele Daniel a slujit ca misionar ordinat al Comunităţii Baptiste de Timişoara la Valcani şi Igriş, şi ca păstor la Variaş.
Fratele Daniel, preia slujirea de păstorire a bisericii din Sânnicolau Mare, în urma plecării în veşnicie a fratelui Iosif Almăjan, care a păstorit biserica timp de 17 ani, până în luna aprilie a acestui an.
Domnul să dea har, putere şi propăşire în lucrare fratelui Daniel şi bisericii din Sânnicolau Mare!
Ilie Bledea

Sursa:

http://www.baptist-tm.ro/un-nou-pastor-la-biserica-baptista-betel-din-sanicolau-mare/

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.