Vești din Uganda

Multa pace si binecuvantare tuturor dragi frati si surori din Izvorul VietiiVenim inaintea dumneavoastra cu recunostiinta pentru ajutorul dumneavoastra care vine de fiecare data, pentru sprijinul pe care il primim din partea voastra financiar, dar mai ales pentru rugaciunile dumneavoastra, pentru mijlocirea care o faceti pentru noi inaintea tronului de domnie a lui Dumnezeu.


De aceea venim si noi cu ganduri de dragoste, multa multumire catre voi si va purtam in rugaciunile noastre de fiecare data. Ne dorim ca biserica sa creasca cat mai mult in putere si sa vina cat mai multe suflete la mantuire in biserica Izvorul Vietii si sa-L gaseasca aici pe Dumnezeu.

In aceasta luna fratii nostri din Australia dorind sa fie un adevarat sprijin si ajutor in cunoasterea lui Dumnezeu de catre oamenii de aici, au hotarat sa ajute comunitatea de conducatori de biserici din zona si astfel au contribuit la achizitionarea unei imprimante bune cu ajutorul careia am putut sa imprimam un curs de pregatire pentru conducatorii de biserici (adunari locale).  

​Am continuat sa tinem aproape de noi cat mai multi copii pe care sa-i invatam si am mers sa vestim Cuvantul si altor oameni pe care i-am intalnit. Am continuat sa daruim Nou Testamente de asemenea la cat mai multi copii si adulti.  

Si tot in aceasta luna am fost implicati intr-o alta lucrare administrativa. La suportul metalic existent pentru suspendarea rezervorului de apa potabila s-a mai adaugat aproape doi metri in inaltime pentru a avea presiune mai mare la apa in toata cladirea si in acelasi timp s-a schimbat rezervorul existent care era mai mic cu unul mai mare de 5000 de litri.

In toata aceasta luna in care s-au facut diferite reparatii si modificari au fost implicata echipa administrativa dar mai ales fratii din Australia care au sustinut si dorit sa se realizeze cat mai bune conditii de viata pentru toti cei ce locuiesc aici. Dar mai mult decat oricine a fost Domnul prezent pentru ca am putut duce la bun sfarsit toate aceste actiuni cu bine. Laudat sa fie Dumnezeu.

Desigur, am mai avut activitati si cu echipe de copii si profesori care au participat cu multa ravna la munci agricole in gradinile din jurul cladirii. Au fost curatate si sapate mai multe parcele in care apoi s-au plantat seminte de toate felurile si rasaduri si pana la sfarsitul lunii am vazut ca ele au inceput sa creasca.

Desigur atunci cand Domnul iti pune pe inima sa fii implicat in cat mai multe actiuni prin care sa fii o binecuvantare pentru altii apar si sagetile din partea celui rau, astfel ca la un moment dat Marga s-a simtit foarte rau cateva zile. Si chiar daca ne rugam si a luat chiar si niste pastile nu vedeam o inbunatatire a starii ei, aceasta ne-a facut sa luam decizia de a merge la spitalul local sa fie vazuta de un doctor.

Cu aceasta ocazie am cunoscut o echipa medicala venita din Israel care tocmai sosise aici ca facand parte dintr-un proiect national prin care sa fie ajutate spitalele locale. Noi am crezut pentru moment ca Marga ar putea avea malarie. In momentul in care doctorita Freida, dupa ce a facut un test de malarie pentru Marga si ne-a anuntat ca nu are malarie, ne-am bucurat foarte mult si am multumit Domnului.

Dupa o zi sau doua si dupa tratamentul recomandat de doctorita, Marga a inceput sa se simta mai bine si de aceea ii multumim din inima Domnului pentru felul in care El, in intelepciunea Sa desavarsita, face ca toate lucrurile sa fie bune pentru cei Cel iubesc pe El.


Sfarsitul lunii a venit si cu incheierea celui de al doilea trimestru scolar si cu examene nationale pentru diferitele clase. Profesorii impreuna cu ceilalti din stafful scolii au ajutat ca desfasurarea acestor examene sa se faca in cele mai bune conditii.

Sfarsitul scolii si inceputul vacantei a venit pentru cativa dintre ei, cei mai merituosi si cu o excursie de o zi la un lac din apropiere. Iar pentru noi cu satisfactia lucrului bine facut in care am vazut si simtit foarte mult interventia si ajutorul lui Dumnezeu. Domnul sa fie laudat.


Va multumim din nou in incheiere si va dorim ca atingerea si interventia lui Dumnezeu in vietiile dumneavoastra sa fie cat mai mare si cat mai puternica. Sa fiti binecuvantati cu multa putere si prosperitate. Dumnezeu sa coboare fata Sa peste fiecare si sa asculte toate rugamintiile dumneavoastra.

Din partea noastra dorim sa fiti alaturi de noi in continuare si sa ne sprijiniti in tot ceea ce facem si mai ales sa mijlociti inaintea scaunului de mila, indurare si bunatate a lui Dumnezeu prin urmatoarele rugaminti:

– Domnul sa ne pazeasca si sa ne fereasca de atacurile celui rau, de orice accident, sau boala sau altceva rau care s-ar putea indrepta catre noi.


– Domnul sa ne calauzeasca in continuare cu intelepciune si pricepere in tot ceea ce facem si ce avem de facut in continuare, iar prin aceasta sa implinim planul Sau si voia Sa.

– Sa aduca Domnul inaintea noastra, in preajma nostra oameni ai pacii si care cauta cu adevarat pe Dumnezeu si care vor sa se inchine lui in duh si adevar.

– Sa ne ajute Domnul sa inaintam cat mai mult cu invatarea limbii lugandeze.

Vă imbrațișăm cu multă dragoste ai voștri frați în Isus Hristos

 

                                      ​​ Marius și Margareta

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.