Bistriteanul.ro – Una dintre cele trei fetițe spulberate de un autoturism în Șintereag, Sara Sigartău, a pierdut lupta cu viața. Surorile sale, încă în spital

Domnul sa mângâie familia îndoliata!

agnus dei - english + romanian blog

fetite-sintereag-accident-bistriteanul-ro

Vineri seara, una dintre cele trei fetițe din Șintereag spulberate de un autoturism când se întorceau de la biserică, a pierdut lupta cu viața. Cea mai mică dintre surorile sale este internată la Bistrița, iar cea mijlocie a fost transferată la Cluj-Napoca.

Vineri seara, cu doar o oră înainte de miezul nopții, una dintre cele trei fetițe din Șintereag spulberate de un autoturism în urmă cu aproape o săptămână a pierdut lupta cu viața.

Copila de 13 ani se afla în stare gravă încă de duminică seara când a fost transportată la spital. Aceasta a intrat în operație în aceeași noapte, medicii fiind nevoiți să-i scoată splina.

Imediat după intervenția chirurgicală, copila a intrat în comă, medicii fiind rezervați încă de atunci cu privire la șansele sale de supraviețuire. Aceasta a reușit să lupte aproape o săptămână, însă trupul său firav a cedat, medicii nemaiputând să o salveze încă o…

Vezi articol original 176 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.