Aproape de sinucidere, un musulman aude un pastor predicând și se întoarce la Hristos


Vocea lui Dumnezeu l-a prevenit pe acest musulman din a-și lua viața din pură disperare.
Îngreunat de un munte de probleme, Sameer era pe cale să își ia rămas bun de la lumea crudă de undeva din Estul Mijlociu, și era deja în vârful unui copac cu o frângie în mână gata să se spânzure, când a auzit vocea pastorului Paul de la Bibles for Mideast predicând cu o porta-voce, conform God Reports. Și a fost că pastorul vorbea tocmai despre un om ce era gata să se sinucidă.
“O, omule ce ești gata să îți iei viața, nu trebuie să mori, pentru că Isus Hristos, Domnul nostru, a fost crucificat și a murit pentru tine și îți va da pace și viață. El a murit pentru iertarea păcatelor tale și a înviat din morți ca să te poată face copilul Său. Dacă crezi în Isus vei fi salvat de păcat, nedreptat și toate problemele tale,” a spus pastorul Paul.
Mesajul a ajuns la inima lui Sameer, și astfel s-a decis să se dea jos din copac și să meargă înspre locul în care predica pastorul. Când credincioșii l-au văzut pe Sameer că se apropie de pastorul Paul cu o funie în mână au fost speriați. Îl știau drept un musulman fanatic, dependent de dorguri și alcool. Crezând că vrea să-l atace pe pastor, unii dintre oameni au încercat să-l oprească pe Sameer.
Dar pastorul Paul le-a spus oamenilor să-l lase pe om să vină la el. Sameer i-a spus predicatorului despre multitudinea sa de probleme, inclusiv depresia, insomniile și problemele personale cu familia. El i-a mai zis că s-a rugat lui Allah să îl ajute, dar fără folos.
El a precizat de asemena că era pe cale să își ia viața, când a auzit vocea pastorului, care l-a făcut să se răzgândească. Apoi a cerut celorlalți să se roage pentru el. Cu milă, pastorul Paul, împreună cu alți pastori ce i s-au alăturat, și-au pus mâinile pe capul lui Sameer și s-au rugat.
În timp ce pastorii se rugau, Sameer a avut o vedenie cu Isus, ce i-a spus, “Tu ești copilul mei. Te-am scris pe palmele mele, ca Salvator al tău. Fii o mărturie pentru mine!” Atunci fanaticul musulman a strigat “Doamne, te accept ca Salvator al meu! Voi fi o mărturie pentru Tine!” În câteva zile, Sameer a primit botezul. Acum El împărtășește despre Domnul și Salvatorul Său ca evanghelist, împreună cu organizația Bibles for Mideast.

http://www.stiricrestine.ro/2016/09/10/aproape-de-sinucidere-un-musulman-aude-un-pastor-predicand-si-se-intoarce-la-hristos/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.