Ungaria a creat un secretariat de stat unic în lume: Creștinii sunt vizați


Ungaria a creat un secretariat de stat, cu un buget anual de 3 milioane de euro, a cărui misiune este de a-i ajuta pe creştinii din întreaga lume care sunt victime ale unor atacuri motivate religios, a informat marţi cotidianul Magyar Idok, citat de EFE.
Noua instituţie va avea ca scop ‘să lupte eficient şi cu autorizarea guvernului împotriva oricărui tip de persecuţii împotriva creştinilor’ şi va funcţiona în cadrul Ministerului Resurselor Umane.
Ideea înfiinţării acestui organism a apărut în urma unei întâlniri care a avut loc săptămâna trecută între prim-ministrul ungar, naţionalistul conservator Viktor Orban, şi papa Francisc.
Într-o întâlnire cu liderii politici creştini, desfăşurată la Frascati, în apropiere de Roma, una dintre temele discuţiilor a fost persecuţia creştinilor în lume, mai ales în Orientul Mijlociu, scrie Magyar Idok citat de agerpres.ro.

Sursa:

http://www.stiripesurse.ro/ungaria-a-creat-un-secretariat-de-stat-unic-in-lume-cre-tinii-sunt-viza-i_1150417.html

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ungaria a creat un secretariat de stat unic în lume: Creștinii sunt vizați

  1. Gh Tenciu zice:

    Cand un om mai cu seama politician de marca cum este Victor Orban are coloana vertebrala dreapta, care nu se închina la nimeni indiferent cat este de mare sau influient, atunci are timp sa se gandeasca si la lucruri bune si frumoase.Sincere felicitari domnule Victor Orban!

Comentariile sunt închise.