CU BAGAJELE GATA DE DRUM! – AL 4-LEA AN ÎN MADAGASCAR


Zilele de stat în țară și alături de familie și prieteni s-au terminat. Suntem mulțumitori pentru această „gură de aer” de acasă. A fost benefică și am fost încurajați. Ne-am încărcat întrucâtva bateriile, dar nu ne strica puțin mai multă odihnă. 🙂
File 02.09.2016, 13 56 40Am putut vizita biserici și familii care susțin lucrarea din Madagascar și pe noi, alergând din oraș în oraș: Cluj-Napoca, Florești, Chiuiești, Reșița, Bocșa Montană, Hunedoara, Brașov, Timișoara, Sânnicolau Mare, Suceava. Am întâlnit prieteni vechi și ne-am făcut prieteni noi. Am învățat o mulțime de lucruri noi.
Am reînnoit relațiile cu „medicii” și spitalele din Cluj-Napoca, anul acesta trecând prin toată seria de analize și verificări atât noi, cât și copiii noștri, reparând ce se poate, luând aminte la sfaturile preventive pentru viitor, ținând cont de clima tropicală în care locuim în Madagascar.
Bagajele ne sunt gata. Ca de obicei, urcăm cu ușurință la 15 bagaje – 10 bagaje mari, căruciorul lui Filip și 4 bagaje mai mici, la care se adaugă aparatură mai fină căreia trebuie să îi dăm atenție sporită, din cauza fragilității, în genți separate.
File 02.09.2016, 14 28 35O mare parte le trimitem în Franța cu mașina, iar de acolo le vom lua cu noi pe avionul Paris-Antananarivo.


Trebuie să punem o mulțime de persoane pe „orbită” – călătoria bagajelor spre Franța, călătoria noastră în Franța, deplasări de la un aeroport la altul, cazare temporară la o familie în Paris, vizită biserici și prieteni, zbor spre Madagascar, recuperare bagaje acolo, deplasare la Antsirabe – 200 km de capitală și aeroport.
Ei, bine, cam așa arată viața de misionar – o călătorie cu bagaje și copii, cu râsete, plânsete, stat prin aeropoarte, dormit pe la prieteni, telefoane și întâlniri. Transpirație, oboseală dar și satisfacție, bucuria și împlinirea de a ajunge pe Tropicul Capricornului, unde sute de copii ne așteaptă, unde oameni se roagă pentru noi să ajungem cu bine, unde suntem așteptați în lucrare de Dumnezeu.
Vă mulțumim tuturor că contribuiți într-un fel sau altul la această misiune. Pentru că noi suntem doar vârful acestui aisberg românesc aflat pe tărâmul malgaș, însă prin dvs, Biserica lui Hristos, Dumnezeu ne asigură baza pentru a putea face o lucrare frumoasă și care dorim să îL onoreze întotdeauna pe Dumnezeu.
Vă iubim și vă spunem: „Rămas bun!” 

http://misiunemadagascar.ro/cu-bagajele-gata-de-drum-al-4-lea-an-in-madagascar/

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la CU BAGAJELE GATA DE DRUM! – AL 4-LEA AN ÎN MADAGASCAR

  1. Mult succes familiei Șaitiș…

Comentariile sunt închise.