Să ne rugăm pentru Venezuela! 

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a fost fugărit de o mulţime furioasă pe străzile unei localităţi din nordul ţării.

Nicolas Maduro venise să inaugureze mai multe locuinţe sociale. În timpul inspecţiei a fost înconjurat de oameni, care au început să-l insulte şi să-i bruscheze gărzile de corp.

Acesta a vrut să plece din mijlocul lor, dar a fost urmărit, iar fiecare încercare de a potoli spiritele n-a făcut decât să-i agite şi mai mult pe protestatari. În cele din urmă, liderul de la Caracas a ajuns într-un loc sigur.
30 de persoane bănuite că ar fi fost implicate în incidente au ajuns în arest, potrivit Digi 24.

Venezuela face faţă unei recesiuni economice legate de prăbuşirea cursului petrolului, care asigura 96% din încasările valutare ale ţării, iar Fondul Monetar Internaţional prevede o inflaţie de 700% pentru 2016

Sursa: http://m.gandul.info/international/presedintele-venezuelei-fugarit-pe-strazi-de-protestatari-video-15655459

Venezuela (denumire oficială: República Bolivariana de Venezuela) este o țară situată în nordul Americii de Sud, cuprinzând terminațiile nordice ale Munților Anzi (care depășesc 5000 m), câmpia fluviului Orinoco și Podișul Guyanelor (care ajunge la 3000 m), dispuse în ordine de la nord-vest spre sud-est. Pe un afluent al râului Caroni se află cascada Angel, cea mai înaltă din lume (978 m). În Venezuela predomină populația de origine europeană. Venezuela este una din țările cele mai urbanizate din America Latină.

Principalele orașe sunt Caracas, Valencia și Maracaibo. Marea majoritate a populației trăiește în orașele din nordul țării.

Această țară în care MISIUNEA HRISTIC, a ales să investească spiritual și material are nevoie de PROCTECȚIA DOMNULUI! 

Vă mulțumim!

Cu dragoste, 

Misiunea Hristic

Acest articol a fost publicat în MIJLOCIRE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.