Sală de nașteri de la spital, renovată de Cultul Penticostal

În cursul zilei de miercuri, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a fost redată în folosință sala de naștere nr.2 și salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrică.
La eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici și asistente din cadrul secției de Obstetrică, personal medical și reprezentanți ai Bisericii Penticostale din județ.
Atât la sala de naștere, cât și la salonul de pretravaliu cu patru paturi s-au efectuat lucrări de renovare complete finanțate în totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.
Lucrările de renovare în valoare de 12.000 euro au constat în zugrăveli, montare de parchet de pardoseală și de perete, refacerea instalațiilor sanitare, a caloriferelor, a instalației de iluminat, s-au montat aparate de aer condiționat și lămpi. Ambele încăperi au fost utilate cu mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajere, noptiere etc.
Toate lucrările au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentanții creștinilor penticostali. „Am venit cu dragoste, am venit cu Dumnezeu” – a spus Ioan Daciu, pastor penticostal, cel care i-a avut alături pe pastorii Constantin Ulici și Gh. Dregan.


La finalul evenimentului, managerul SJU Satu Mare, Marcela Papici, a înmânat reprezentanților Bisericii Penticostale o diplomă și o plachetă după care a dat citire unei scrisori de mulțumire din partea beneficiarului adresată cultului penticostal.

Sursa:

http://www.satumareonline.ro/cp/3/20500/Sala-de-nasteri-de-la-spital–renovata-de-Cultul-Penticostal

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sală de nașteri de la spital, renovată de Cultul Penticostal

  1. Ioan Joldes zice:

    Reblogged this on .

Comentariile sunt închise.