Ekklesia, biserica care i-a pus în mişcare pe arădeni


Părinţi şi copii, cu toţii au fost invitaţi în weekend de păstorul bisericii Ekklesia la un tur cu bicicletele.


Un tur cu 100 de biciclişti. Totul a avut loc în week-end şi a fost condimentat cu multă voie bună. Biserica Ekklesia a organizat, atunci, „Ekklesia bike tour”, un eveniment la care au participat peste 100 de bicicliști, mici și mari, părinți și copii. Arădenii au dat startul în fața bisericii Ekklesia, situată pe Bulevardul Revoluției 49-53 și au continuat pe traseul Podgoria – Pădurea Ceala. În pădurea Ceala toţi participanţii au făcut un popas unde s-a bucurat de picnicul oferit de organizatori.


Întrebat despre acest eveniment, pastorul bisericii, Oti Tipei a precizat: ’’ Ekklesia și-a înțeles menirea de a trăi în mijlocul societății și de a fi parte activă a acesteia. Domnul Isus ne-a spus că cea mai mare poruncă este să îl iubim pe Dumnezeu și să iubim oamenii. Dintotdeauna, scopul bisericii a fost acela de a influența în bine societatea, de a aduce plus-valoare celor din jur. La Ekklesia, noi îl iubim pe Dumnezeu, dar iubim și oamenii. Acest proiect, prin care îndemnăm cetățenii Aradului la o viață sănătoasă făcând mișcare într-un mediu nepoluat, precum pădurea Ceala, completează implicarea pe care biserica noastră o are în societate”.


Pastorul a mai precizat că „pe lângă întâlnirile din fiecare duminică și evenimentele pe care le susținem, Ekklesia se implică activ în viața socială a comunității. Săptămânal peste 50 de oameni fără adăpost sunt hrăniți și ajutați să se integreze în societate prin activitatea centrului de zi. Avem echipe de voluntari care merg în spitale și ajută bolnavii prin susținere morală și spirituală iar alte echipe de voluntari vizitează deținuții din peniteciarele din Arad, aducându-le speranța unei noi vieți cu Dumnezeu. Ekklesia este o biserică tânără în Arad, dar cu ajutorul lui Dumnezeu ne dorim să fim din ce în ce mai prezenți în viața comunității”.

http://mobil.aradon.ro/#!mobilenews/detail/1688920

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ekklesia, biserica care i-a pus în mişcare pe arădeni

Comentariile sunt închise.