Coaliția pentru Familie

image

Coaliția pentru Familie este o platformă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă celor ce împărtășesc valorile familiei.

Din această coaliție fac parte ong-uri, federații de asociații, comunități confesionale, simpli voluntari.

Coaliția își propune să atragă cât mai multe organizații și persoane care, unite într-o mișcare civică de masă, să influențeze pozitiv societatea și procesul decizional în România pentru protejarea drepturilor familiei .

image

Inițiativa cetățenească „România pentru Familie” reprezintă cel mai mare proiect al Coaliției pentru Familie. În momentul de față inițiativa a ajuns în Parlament unde parlamentarii vor decide în această toamnă dacă votează legea referendumului.

Pentru buna funcționare administrativă a coaliției și pentru desfășurarea campaniei legate de urgentarea organizării referendumului, în momentul de față căutăm surse de finanțare.
Orice ajutor este binevenit, ne puteți contacta în acest sens pe adresa de mail contact@coalitiapentrufamilie.ro http://contact@coalitiapentrufamilie.ro sau la numărul de telefon 0724/615143. Mulțumim! 🙂

#Romania #pentrufamilie

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.