COMUNICAT OFICIAL DIN PARTEA FAMILIEI BODNARIU MARIUS, RUTH ȘI COPIII


Dragii nostri,

cu o inima recunoscatoare si plina de multumire fata de Dumnezeu si fata de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca ne-am hotarat sa ne stabilim in Romania.Dupa intoarcerea copiilor, mai cu seama in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a parasi Naustdal si a vizita Romania. Consideram deja aceasta ca pe o reusita din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat sa luam decizia de a ramane in Romania. Ne pare rau ca nu am reusit sa comunicam mai mult pana in prezent dar am considerat potrivit sa asteptam mai intai o reactie din partea oficialitatilor din Naustdal la scrisoarea de instiintare pe care am trimis-o in urma cu cateva zile. Acum observam ca atentia este deturnata de alte stiri asa ca ne simtim liberi sa anuntam si in mod public aceasta schimbare. Speram ca in continuare sa gasim intelegere din partea dumneavoastra, ca pana cand ne vom gasi un loc unde sa ne stabilim resedinta, ne este greu sa onoram invitatii si vizite. Legat de cazul cu politia dorim sa facem cateva clarificari, nu este un caz nou, este acelasi caz inceput in noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi si cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz intr-o astfel de maniera. Ne punem nadejdea in Dumnezeu si in biruinta definitiva pe care El o da. Ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea calauzire, protectie si intelepciune si sa va binecuvanteze pe toti!
Cu dragoste
Marius, Ruth si copiii.

https://popaspentrusuflet.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

12 răspunsuri la COMUNICAT OFICIAL DIN PARTEA FAMILIEI BODNARIU MARIUS, RUTH ȘI COPIII

  1. thetrouth spune:

    Fiti binecuvantati de Domnul . Personal cred ca este cea mai buna alegere . Fie ca mana Lui ocrotitoare sa fie peste voi , oriunde va-ti afla . Asa cum ne-am rugat ca Dumnezeu sa va reintregeasca familia , ne putem ruga si ca El sa va pazeasca si sa va tina in palmele Lui ocrotitoare pentru restul vietii .

  2. Scumpii noștri, decizia pe care a-ți luat-o, este o decizie bună și suntem alături de voi, cu toate că v-am fi vrut în America, unde este cea mai mare parte din familie și unde ne sunteți tare dragi, dar Dumnezeu vă va purta pe brațe și acolo ca și oriunde în altă parte. Rămâneți în inimile noastre și continuăm să ne rugăm pentru voi. El Preasfântul și Nemărginitul, Tată și Dumnezeu în același timp, să fie cu voi întreaga voastră viață, pe ori unde vă vor purta pașii voștri. Vă iubim cu o dragoste Sfântă. Familia Ben-Hur alături de întreaga Biserică Baptistă din Metropola Chicago.

  3. Mariana Popa spune:

    Ne bucuram alaturi de dvs., de biruinta cu care Domnul v-a binecuvantat!..Slavit sa fie Numele Sau caci El asculta rugaciunea celor multi , rugaciunea copiilor Sai! Ma bucur de hotararea aceasta, si Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca, sa va calauzeasca si sa va binecuvinteze mai departe!…Love from Chicago!

  4. Cu siguranţă că alegerea dv. este prin Duhul Sfânt, aşa că printre altele ne-aţi luat o greutate de pe inimă…Minunată alegerea dv. Dumnezeu să vă binecuvânteze în veci cu binecuvântările cerului şi ale pământului!

  5. Cea mai bună decizie !! Norvegienii si englezii abuzează grav în drepturile omului si copilului. Nu merita sa stati in stress în asemenea tari fără bun simt si fara Dumnezeu…

  6. Prin toate cite va trecut a fost o prelucrare ,Dumnezeu este Olarul ,si El vrea sa prelucreze lutul si sa-i dea o forma dupa voia Lui .satan este pe pamint inca nu a fost legat ,orunde am fi trebuie sa stam la spartura ,,rugaciune,,,ca el sa nu gaseasca vro fisura ca sa intre…..

Comentariile sunt închise.