PASTORUL Valeriu Ghiletchi si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: „Avem nevoie de un presedinte care sa urmareasca pacea si bunastarea intregii natiuni, nu interese de partid sau de grup”


Valeriu Ghiletchi si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: „Avem nevoie de un presedinte care sa urmareasca pacea si bunastarea intregii natiuni, nu interese de partid sau de grup”

Valeriu Ghiletchi, deputat neafiliat: “In aceasta toamna, dupa aproape 20 de ani, vom avea posibilitatea sa alegem singuri presedintele tarii. Multiplele blocaje si crize prin care am trecut impuneau o schimbare cat mai urgenta. Pentru alegerea actualului presedinte, am avut nevoie de peste 900 de zile si doua runde de alegeri parlamentare anticipate. 
Consider ca avem nevoie de un presedinte care sa urmareasca pacea si bunastarea intregii natiuni, nu interese de partid sau de grup. Avem nevoie de presedinte care sa reuneasca societatea care este divizata in mod artificial in scop politic. Un presedinte care sa nu permita ca lupta politica sa dauneze populatiei. Avem nevoie de un presedinte care are o buna experienta internationala, care sa munceasca si zi si noapte pentru societate. 
Ca sa alegem acest presedinte avem nevoie de alegeri libere. 
Doresc astazi, dupa un timp de analiza sa anunt ca am luat decizia si am instituit grupul de initiativa pentru colectarea semnaturilor pentru sustinerea candidaturii mele in alegerile prezidentiale. Programul detailat va fi facut public la timpul potrivit. Am convingerea ca voi schimba situatia spre bine din Republica Moldova. 
Voi sustine in turul doi candidatul din centru-dreapta. Imi doresc si eu sa ajung in turul doi, dar atunci cand populatia va decide cine va invinge. Cred ca interesele RM trebuie sa stea in capul mesei, chiar si atunci cand se aleg valorile trebuie alese cele care sunt benefice tarii. Cred ca am demonstrat ca sunt un candidat independent, toate drepturile sunt doar ale mele, este doar decizia mea. Nu vreau sa fac jocul nimanui, vreau sa fiu candidatul Republicii Moldova”. 

Sursa: http://inprofunzime.md/stiri/politic/valeriu-ghiletschi-si-a-anuntat-candidatura-la-alegerile-prezidentiale–1563551.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.