Vești din Uganda- Marius și Margareta Bradean, misionari APME

​​Harul si pacea Domnului Isus Hristos sa va fie inmultite si sa aveti parte de multa bucurie si dragoste ce vin din inima lui Dumnezeu si se revarsa spre inima voastra, de fiecare data cand aveti partasie impreuna la casa Domnului. Domnul sa faca astfel, ca de fiecare data cand va uniti in adunarea sfintilor in biserica Ivorul Vietii cerurile sa se deschida si sa se reverse tot mai mult har si ungere proaspata. Faca Domnul Isus ca ingerii Sai sa se coboare peste fiecare dintre voi si sa implineasca rugamintile voastre aduse inaintea tronului de mila si de indurare, spre slava si spre gloria lui Dumnezeu Tatal.


​Despre noi putem sa va spunem ca ne dam silinta sa implinim cat mai bine ceea ce am fost chemati sa facem in mijlocul acestor oameni. Vrem sa fim slujitorii credinciosi si buni ispravnici ai lucrurilor care ne-au fost incredintate de Domnul sa le facem aici. In primul rand sa organizam cat mai bine impreuna cu cei din echipa care conduce orfelinatul-scoala, felul in care se folosesc toate resursele care ne-au fost incredintate si sa fim o cat mai mare binecuvantare pentru toti acesti copii.


​De cand am intrat, nu demult, in sezonul uscat noptile sunt mai reci si umede si zile foarte insorite si calduroase. Acest fapt a facut sa se inmulteasca si cazurile de imbolnaviri, si de aceea am chemat un cadru medical si acesta ne-a informat ca sunt destule cazuri care trebuie tratate cu seriozitate. De aceea nu am asteptat prea mult si am intervenit dandu-le diferite tratamente medicamentoase dupa caz. Si mai mult decat interventiile acestea medicale am venit inaintea Domnului ca sa cerem indurare si vindecare peste ei.

Ne bucuram ca avem acum mai multe materiale la dispozitie cu ajutorul carora ii stimulam sa invete si din Scriptura cat mai mult. Li s-au mai daruit la unii dintre ei Nou Testamente sau Biblii si am inceput sa le aratam filme crestine si alte materiale.

In timpul pe care il aveam pentru vizionarea lor faceam scurte pauze si le aratam pe proiector versete din Scriptura si astfel am reusit sa-i facem sa invete mai multe versete biblice. Cel mai important este ca ei vor , si ne intreaba cand ii mai invatam versete biblice si cantari si asta vine din dorinta lor, din inima lor pentru ca Duhul Sfant ii cerceteaza.

Slavit sa fie Dumnezeu Domnul nostru pentru felul minunat in care el lucreaza in inimile noastre ale tuturora si ca sunt tot mai multe suflete atinse de Dumnezeu si El lucreaza prin noi toti ca sa ne cunoastem, si sa ne inchinam Lui. El este vrednic de toata cinstea, lauda si inchinarea pentru tot ceea ce a facut pentru noi toti prin jertfa de pe cruce.    

​Venim inaintea dumneavoastra din nou cu multumiri si va rugam sa fiti in continuare alaturi de noi in tot ce facem si sa ne sustineti in rugaciunile dumneavoastra pentru urmatoarele:

​- pentru intelepciune si pricepere in solutionarea tuturor problemelor.

​- sa comunicam cat mai eficient cu fiecare persoana de aici.

​- sa continuam sa avem o comunicare cat mai eficienta cu copii din scoala.

​- sa fie daramate toate intariturile din mintea celor ce traiesc inca in intuneric aici, Domnul sa faca din inimile impietrite niste inimi de carne, care sa fie sensibile la cercetarea Duhului Sfant si astfel sa renunte la inchinarea lor idolatra si sa fie luminati.​ ​

​Cu multa dragoste va imbratiseaza ai vostri frati in Domnul

​​​​​​​​​​Marius si Margareta  

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Vești din Uganda- Marius și Margareta Bradean, misionari APME

  1. dan groza spune:

    Reblogged this on Dan Claudiu Groza.

Comentariile sunt închise.