Timp de 15 ani, acest bărbat a înmormântat copii avortați. Când l-au vizitat mamele însă, gestul lui a fost unul incredibil | FOTO

Tong Phuoc Phuc este un bărbat din Vietnam care a arătat lumii întregii ce înseamnă să trăiești și pentru alții, nu doar pentru tine. El a salvat viețile a peste 100 de copii în ultimii 15 ani.
Totul a început în anul 2001 când a mers la spital cu soția lui care era însărcinată. Acolo a observat femei însărcinate care intrau în cabinetul medicului și care ieșeau de acolo fără copil. I s-a părut ciudat și nu a înțeles ce se întâmplă, era oarecum rupt de realitate. Când a realizat faptul că acei copii din pântecele acelor femei nu aveau nicio șansă la viață i s-a frânt inima. Atunci el a mers și a vorbit cu personalul medical și a întrebat dacă poate măcar să ia trupurile acelor copii avortați și să-i înmormânteze așa cum se cuvine.

El a achiziționat un loc pe care și l-a permis, în munte, pe care l-a transformat în cimitir pentru bebelușii avortați. La început, soția lui a fost convinsă că bărbatul ei își va pierde mințile, alesese să facă un lucru extrem de dureros. Dar Tong nu a renunțat. De-a lungul anilor a înmormântat peste 10.000 de copii avortați.

Tong a spus că acest cimitir nu este doar un loc al tristeții sau un loc unde mamele care avortat pot să vină, dacă vor, să-și plâmgă copiii, dar este și un loc menit să le facă pe femeile care vor să
avorteze să se gândească de mai multe ori înainte de a lua această decizie.
Așa au ajuns mame care voiau să avorteze pentru că nu puteau să-și crească copiii la Tong cerându-i ajutorul. Așa s-a transformat din gropar în salvator de vieți. El a început să adopte copiii acelor mame. Ideea era ca în momentul în care acele mame aveau o situație mai bună, reușeau să ajungă la un nivel în care puteau să-și crească micuții, să vină să îi ia de la Tong.

Așa a ajuns ca în jurul acelui cimitir să aibă și o casă, o casă în care creștea nu mai puțin de 100 de copii.

Pentru că nu reușea sub nicio formă să le țină minte numele tuturor, Tong a botezat toți băieții cu numele de Vinh (onoare) și toate fetele cu numele de Tam (inimă). Deși ajunsese să aibă o mulțime de copii, îi trata pe fiecare ca și cum ar fi fost al lui.
Tong recunoaște că nu este deloc ușor ceea ce face el, dar este foarte mulțumit că a putut salva vieților copiilor.

”Voi continua să fac asta până la ultima suflare. Și sper din toată inima că și copiii mei îmi vor continua munca. Nimic nu se compară cu dragostea și recunoștința din ochii acestor copii”, spune Tong.

Tong spune că lucruri minunate se pot întâmpla în lumea asta dacă îi dăm vieții o șansă. Nu e întotdeauna ușor, dar cu tărie se poate.

Sursa: https://barzilaiendan.com/2016/07/07/timp-de-15-ani-acest-barbat-a-inmormantat-copii-avortati-cand-l-au-vizitat-mamele-insa-gestul-lui-a-fost-unul-incredibil-foto/

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Timp de 15 ani, acest bărbat a înmormântat copii avortați. Când l-au vizitat mamele însă, gestul lui a fost unul incredibil | FOTO

 1. Ioan C. zice:

  Mărturisirea de credinţă penticostală contrazice Biblia

  Penticostalii spun:
  16. Noi credem în făgăduinţa botezului cu Duhul Sfânt pentru toţi credincioşii.
  (…)
  Botezul cu Duhul Sfânt este însoţit de semnul vorbirii în alte limbi”
  Sursa: http://www.cultulpenticostal.ro/wp-content/uploads/Marturisirea-de-credinta.pdf

  Că nu toţi credincioşii din Biserica primară au vorbit în limbi o arată şi Sf. Apostol Pavel, a cărui întrebare este retorică, răspunsul fiind, evident, negativ:
  „29. Oare toţi sunt apostoli? Oare toţi sunt prooroci? Oare toţi învăţători? Oare toţi au putere să săvârşească minuni?
  30. Oare toţi au darurile vindecărilor? Oare toţi vorbesc în limbi? Oare toţi pot să tălmăcească?” (I Corinteni 12:29-30).
  Şi iarăşi, prezentând câteva daruri din Biserica primară Apostolul Pavel spune:
  „7. Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.
  8. Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei.
  9. Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh;
  10. Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor.” (I Corinteni 12:7-10).
  Deci, nu toţi cei din Biserica primară vorbeau în limbi.

  Apreciază

 2. Ami VaMia zice:

  Domnul sa va binecuvanteze !

  Apreciază

 3. Domnul sa-i Rasplateasca Cu Viata Vesnica Pe El Si Toata Familia Lui Cea Jenetica si Cei Salvati De El!!

  Apreciază

 4. tzushpy zice:

  Asta este om cu adevarat crestin (chiar daca e nebotezat), nu noi…

  Apreciază

Comentariile sunt închise.