DECIZIE definitiva in CAZUL Florin Barbu – Diana si Andy au fost dati in adoptie


Dupa cum spune Florin, lupta nu se termina si nu s-a terminat. Vom lupta mai departe. Doamne, mangaie tu acesti parinti…Sa ne rugam pentru Florin in aceste clipe grele si sa nu-l abandonam. Dimpotriva, sa facem mai mult ca sa-l ajutam..
Florin Barbu decizie definitiva copiii dati in adoptie.
Dumnezeu 🙏 vrea să ne vadă UNIȚI.Astazi copii mei au ajuns în Adopție la un cuplu de Homosexuali,Bani au vorbit iar Social Services Haringey si judecătoarea au hotărît,Nu au luat în Seamă ce a spus Baristerul nu au luat in seama Repatrierea copiilor Bogați cîștigă Bătălia dar Nu Războiul.Noi suntem Romani suntem 23 de milioane de oameni Romania si Biserica nu acceptă,nimeni nu ne fura copii.Va rog ieșiți in strada faceti proteste faceti orice ca copii sa se întoarcă în Familie.Copiii mei sunt DISPERAȚI așteaptă ajutorul voștru nu mai rezistă acolo.Va multumesc tuturor si împreuna vom reuși.

Decizia la ora 15:00 Ora Angliei.-16:00 in Europa si 17:00 in Romania.-Diana este disperată să se întoarcă acasă-Avocatul acelui cuplu de același sex nu vor să renunțe deloc-Doamne Ajută!

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/06/20/decizie-definitiva-in-cazul-florin-barbu-diana-si-andy-au-fost-dati-in-adoptie/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.