Tony Berbece: Vreau sa va prezint o familie speciala si un caz URGENT de rugaciune!

Vreau sa va prezint o familie speciala si un caz urgent de rugaciune!
Acum trei ani lui Andi si Simonei Mihail li s-a nascut un băiețel prematur, cântărind doar 800 de grame. M-au rugat sa vin la spital si sa ma rog pentru el desi doctorii nu ii mai dădeau nici o sansa. Avea septicemie si nu manca, asa ca doctorii le-au zis sa se pregătească de înmormântare. Cand am ajuns la spital, am inceput sa ne rugam si am atins acel cufăr steril in care se afla copilul, atunci am simtit un fior strabatandu-mi mana si mergând mai departe spre bebelușul Albert. Am simtit ca Domnul i-a dat viata. Azi e bine si sanatos. Il puteti vedea in a treia poza. 


Dar azi in acelasi spital, in acelasi salon m-am rugat pentru Damian, al doilea bebelus al acestei familii nascut si el prematur de doar 500 de grame. Impreuna cu parintii cand ne-am rugat si am citit din Biblie textul de binecuvantare trupușorul lui firav, cum il puteti vedea in poza, a tresărit de parca ar fi spus si el: „Amin!”


Damian si parintii lui au nevoie de noi, de rugaciunile noastre trimise spre ei ca niste guri de aer. As vrea sa putem mărturisi si despre Damian asa cum putem sa ne lăudam cu Albert, o minune mare confirmată de medici. 


Rugati-va pentru ei. Va multumim si va dorim multa binecuvantare!

Sursa:

Facebook Tony Berbece

Acest articol a fost publicat în MIJLOCIRE. Salvează legătura permanentă.