Nici în România lui Ceaușescu nu se întâmpla așa: O școală din California a reclamat un elev la poliție pentru că avea la el versete din Biblie

O școală din California este acuzată că a încălcat drepturile unui elev de 7 ani, drepturi prevăzute în Primul Amendament, reclamându-l pe copil șerifului pentru că a îndrăznit să le citească, în pauza de masă, colegilor, versete din Biblie.

O organizație creștină non profit din America, The Liberty Counsel, a adus în atenția presei acest caz și amenință că va da în judecată școala primară din Palmdale, California, pentru că a încălcat grav drepturile constituționale ale elevului, punând autoritățile pe urmele lui, scrie Washington Times.

Vina copilului, în opinia diriguitorilor școlii, a fost aceea că a citit colegilor, în timpul pauzei de masă, versete din Biblie. Și pe care mama sa i le lipea, de fiecare dată, pe pachetul cu mâncare.
Pasajele din Biblie au devenit atât de îndrăgite de ceilalți copii, încât i-au cerut colegului lor să le aducă și lor versete din Biblie. Așa că mama băiețelului incriminat acum a început să scrie versete și pentru ceilalți copii, la care, în context, adăuga și mici istorioare. 
Sursa: http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/06/activenewsro-nici-in-romania-lui.html?m=1

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.