Alături de Florin Barbu

image

Pentru ca, deja, informatia a aparut in spatiul public, confirm cele relatate: astazi, 25.05.2016, am avut posibilitatea sa vizitez, in fata CEDO din Strasbourg,  un tata care-si iubeste enorm copiii, la sugestia si cu aportul logistic al unui roman patriot din Germania, Ioan Valean. (in poza, alaturi de Florin Barbu si de mine)
Am stat de vorba cu d-l Barbu in jur de 1ora si 1/2, pentru a-i dovedi ca imi/ne pasa de cumplita lui durere launtrica, incurajandu-l sa apeleze si la oameni, dar -mai ales- sa apeleze la Cel Atotputernic.
Nu i-am dat vreun sfat in sensul de a continua sau de a intrerupe greva foamei, aceasta fiind o decizie care trebuie sa-i apartina in totalitate…
Am fost surprins de un fapt.
Prin grija unui prieten din SUA (George Horga) i-am oferit si un mic suport financiar (1000$/900 Euro) pentru nevoi legate de viata lui curenta (fiind fara serviciu).
L-a refuzat politicos, spunand ca va avea nevoie de asa ceva DOAR DACA VA SUPRAVIETUI grevei foamei!!!
Oare, va pune la inima careva dintre factorii decidenti englezi, romani ori europeni o astfel de decizie de viata si de moarte luata de un tata ajuns in pragul deznadejdii si al sacrificiului suprem?!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10205952834694158&id=1658566827

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.