Cristian Ionescu- Chemare la Post și Rugăciune

image

În perioada 30 Mai – 2 Iunie, Marius și Ruth Bodnariu se vor înfățișa înaintea unei comisii administrative locale care va decide dacă vor fi decazuti din drepturile de ingrijire a propriilor copii sau daca familia va fi reintregita. La infatisarea din noiembrie, protectia copilului dorea aceasta temporar, perioada in care sa „cunoasca” si sa „ajute” familia in vederea inapoierii copiilor. De data aceasta vrea sa ia copiii permanent din familie, desi nici nu cunoaste familia inca si nici nu a ajutat-o in vre-un fel. De la aceasta decadere din drepturile de ingrijire a copiilor nu este decat un pas la decaderea din drepturile parentale si adoptie. Protectia copilului si-a aratat intentiile clare inca din primele zile, de a distruge familia, atat relatiile dintre parinti si copii, cat si cele dintre copii.

Știm că Dumnezeu va avea ultimul cuvânt și că El a lăsat ca locul copiilor să fie împreună cu părinții lor!
Ca popor al Domnului, este datoria noastră să ne rugăm stăruitor pentru o mare minune și o mare biruință care să aducă cinste și slavă Numelui Sau!

Pentru că de Luni, 30 Mai, începe acest proces, vă chemăm la trei zile speciale de post și rugăciune: de Joi, 26 Mai până Sâmbătă, 28 Mai, în care dintre ele alegeți fiecare!

Vă mulțumim din inimă și știm că Dumnezeu va lucra!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu

SURSA –
https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/05/24/chemare-la-post-si-rugaciune/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.