Barbabas Romania

image

BANGLADESH: GUVERNUL EZITĂ, ÎN TIMP CE REBELII UCID CU BRUTALITATE PE ORICINE CRITICĂ ISLAMISMUL RADICAL
Rugați-vă pentru Bangladesh, țara în care o serie de bloggeri, jurnaliști și academicieni au fost ținte ale unor atacuri criminale, atacați cu cuțite și macete, ca rezultat al faptului că au criticat islamul.
Drept răspuns la recentele atacuri, prim-ministrul Bangladeshului, Sheikh Hasina, a afirmat: „Toată lumea trebuie să își țină gura și să păstreze un nivel de decență în ceea ce scriu. Dacă scriu ceva provocator și se întâmplă ceva rău, guvernul nu are nicio răspundere.”
Bangladesh este una dintre puținele țări majoritar musulmane care sunt, oficial, seculare. Cu toate acestea, pentru a-și menține puterea, guvernul pare că încearcă să îi mulțumească pe islamiști. Procedând astfel, nu se știe cum va afecta această ambivalență minoritățile nemusulmane din țară, inclusiv creștinii.
Rugați-vă ca guvernul și autoritățile din Bangladesh să se ocupe urgent și în spiritul dreptății de amenințările venite din partea grupărilor musulmane extremiste. Cereți-I Domnului ca El să le dea înțelepciune și discernământ creștinilor din Bangladesh în încercarea acestora de a vorbi musulmanilor despre credința lor.
foto: Prim-ministrul Sheikh Hasana

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.