Cutremur în Ecuador- imaginii surprinse într-o biserică evanghelică.


Membrii unei biserici evanghelice din Ecuador au fost surprinsi in Biserica atunci cand un cutremur puternic a lovit tara.
Desi miscarea seismica a avut o intensitate ridicata, adunarea a continuat sa cante si sa-L laude pe Dumnezeu, relateaza Acontecer Cristiano.
Credinta fratilor a fost mai puternica decat orice teama. In sala unde se desfasura serviciul de inchinare adunarea interpreta un cantec de lauda cand a inceput cutremurul. Cei prezenti nu s-au speriat insa si au inceput sa interpreteze cu si mai mult patos.
Intreaga biserica se clatina amenintator, gata-gata sa cada peste cei prezenti, curentul electric s-a interupt, insa fratii si surorile aflate in sala au continuat sa-L laude pe Dumnezeu, neluand in seama riscul.
In videoclipul urmator este prezentat momentul cand a inceput miscarea seismic si tot ceea ce s-a intamplat dupa aceea.

https://vimeo.com/165953466

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc in largul coastei Ecuadorului, si a fost considerat unul dintre cele mai mari produse vreodata in zona. Au fost inregistrate peste 600 de victime omenesti in timp ce alte cateva mii de personae au fost ranite.

http://afirmativ.com/2016/05/10/imagini-incredibile-din-timpul-cutremurului-din-ecuador-surprinse-intr-o-biserica-evanghelica-video/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cutremur în Ecuador- imaginii surprinse într-o biserică evanghelică.

  1. Valeria Iancu spune:

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Comentariile sunt închise.