Fiica unui conducator musulman l-a acceptat  pe Isus Hristos, totul a pornit de la un verset biblic


Najima* este fiica unui conducator musulman. Din copilarie, a fost o credincioasa ferventa a Islamului. Ea citea in mod regulat Coranul, indeplinind cerintele acestuia. Facea rugaciunea namaz de cinci ori pe zi, postea in luna Ramadan si dadea zakat celor saraci si neajutorati.
Dupa anii de scoala din tara sa, ea a mers pentru studiile superioare la o universitate occidentala, dar niciodata nu a renuntat la practicile sale obisnuite, formate pe fundamentele islamice.
Intr-o zi, ea a gasit pe masa ei o hartiuta pe care era scris: “Pe Cel ce n-a cunoscut niciun pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El.” (2 Cor 5 : 21).
Versetul acesta a marcat-o. “Cum poate Iisus sa se faca pacat pentru noi?” s-a intrebat ea inainte de a arunca bucata de hartie pe care era scris versetul. Dar, acest verset i-a revenit in minte din nou seara cand s-a dus la culcare.
Nu conteaza cat de mult a incercat sa uite acest verset. El a fost proiectat in mintea ei din nou si din nou. Najima insa nu putea sa doarma…
Apoi, intr-o zi ea a perceput camera plina cu o lumina ca ziua insorita. Din lumina a auzit o voce: “Fiica, tu esti o pacatoasa. Nu este nici un om neprihanit, nici unul macar. Toti au parasit Calea. Dar am venit sa iau toate pacatele tale. Am rascumparat pe multi. Crede in Mine, accepta Adevarul si iti voi da viata vesnica”.
Ea a inteles ca mesajul venea de la Iisus Hristos si atunci a ingenuncheat si L-a acceptat ca Mantuitor personal si Domn, consemneaza Charisma News.
Najima si-a marturisit credinta mai intai prietenilor ei, apoi familiei sale. In momentul cand tatal sau si fratii ei au aflat ca devenise crestina, o furie fara de margini i-a cuprins.
Au dezbracat-o si au legat-o de un scaun pe care au pus o placa de metal cu scopul de a o electrocuta. Najima le-a cerut sa-i dea macar o Biblie sa o aiba aproape cand va muri.
Tatal ei i-a spus: “Daca vrei sa mori impreuna cu religia ta falsa, atunci asa sa fie”. Unul dintre fratii ei a adaugat: “Aceasta va arata ca religia ta este lipsita de putere”.
Cu toate ca era legata, ea a reusit sa atinga un colt al Bibliei. A simtit o pace si o siguranta totala, ca si cum cineva ar fi fost alaturi de ea. Tatal si fratii ei au pus stecherul in priza, dar nu s-a intamplat nimic. Au mai incercat inca de patru ori cu cabluri diverse, dar era ca si cum energia electrica refuza sa functioneze.
In cele din urma, tatal ei furios si frustrat, a lovit-o si i-a strigat “Nu mai esti fiica mea”, apoi a aruncat-o in strada asa dezbracata cum era.
Najima a fugit pe strazi, indurerata si umilita. Tremurand si cu lacrimi in ochi, a alergat la casa unei prietene. Oamenii se uitau la ea, mai mult curiosi decat socati. Prietena ei i-a deschis, i-a dat imbracaminte si adapost.
A doua zi, prietena ei a intrebat vecinii ce au gandit cand au vazut o fata care alerga goala pe strada. “Despre ce vorbesti?”, au raspuns acestia.
“Am vazut o fata care alerga, imbracata intr-o rochie alba minunata. Ne-am intrebat de ce cineva atat de frumos imbracata a trebuit sa alerge pe strazi. De fapt, cu rochia ei am avut senzatia ca parca pluteste, nu alearga.” Dumnezeu a ascuns goliciunea iar in ochii lor parea imbracata intr-o rochie frumoasa alba.
Najima a devenit si mai puternica in credinta crestina. Dar tatal ei a vrut sa stie unde este si ce s-a intamplat cu ea. Mama si fratii ei au mers sa o vada si au chemat-o acasa. Ea nu a mers cu ei si le-a spus ca nu va renunta la credinta in Iisus Hristos.
Cu toate acestea, tatal ei s-a dus si a luat-o inapoi acasa cu forta. Ea a fost inchisa in casa. Din cauza schimbarii credintei ei, tatal ei, lider musulman de frunte, a interzis toate celelalte miscari si activitati religioase non-islamiste din regiunea pe care o conduce.
Recent, doua femei misionare a organizatiei “Bibles for Mideast”, au vizitat-o pe Najima la domiciliul ei. Ele purtau burka si s-au prezentat drept colegele lui Najima, cerand parintilor permisiunea sa o vada. A fost fericita sa vada femeile misionare.
S-a rugat impreuna cu ele si a cerut tuturor copiilor lui Dumnezeu din intreaga lume sa se roage pentru ea. De asemenea, ea a cerut rugaciuni pentru ca tatal ei, mama, fratii si surorile sale si musulmanii din tara ei sa experimeneze mantuirea Lui Iisus Hristos.
Najima a spus femeilor misionare: “Domnul Iisus Hristos mi-a redat libertatea, mi-a sters pacatele si m-a salvat de moarte. Acum, alaturi de Mantuitor ma simt libera si salvata”.
*Numele a fost schimbat din motive de securitate.

Sursa:

http://afirmativ.com/2016/05/07/fiica-unui-conducator-musulman-l-acceptat-pe-iisus-hristos-totul-pornit-de-la-un-verset-biblic/

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Fiica unui conducator musulman l-a acceptat  pe Isus Hristos, totul a pornit de la un verset biblic

  1. Nica Ionel spune:

    Reblogged this on tineridelanganoi.

Comentariile sunt închise.