Își donează premiile de mii de dolari! La doar 13 ani, LAURA BRETAN, „Vocea” de la „Românii au talent”, îmbină perfect arta și caritatea la Chicago…

  

Un chip angelic, un trup de fetiță, o privire timidă, o voce absolut ireală! Cam așa s-ar putea descrie apariția Laurei Bretan, fetița de 13 ani venită tocmai de la Chicago, pe scena emisiunii „Românii au talent”. Necunoscută pentru telespectatorii PRO TV, Laura este vedetă peste Ocean.
Oportunități artistice a avut cu carul în SUA, evident, datorită vocii excepționale, nefirești pentru vârsta ei. A cântat imnul național pe stadion pentru faimoșii Chicago White Sox, a câștigat competiții peste competiții intrând în galeria vocilor prodigioase și a fost invitată la show-uri mari de televiziune la posture precum CBS sau ABC, cât nu fac alți artiști într-o viață.
Încurajată de bunicul care nu a mai apucat să o vadă pe scenă, Laura s-a prezentat în chip de necunoscută la preselecțiile „Românii au talent” și a reușit, cu vocea ei și piesa ”O mio bambbino caro” să scalde în lacrimi juriul, publicul și telespectatorii. Și este doar o fetiță…
O fetiță care și-a descoperit dragul de muzică, moștenit de la mama ei, la patru ani, când a început să cânte în biserică. Cea care i-a dat viață i-a fost și mentor. Abia la 11 ani a intrat pe mâna profesorului de canto Cristian Dumetrana, iar de ceva vreme, studiază bel canto cu doamna Nicoleta Roman, artistă lirică la Chicago Symphony Orchestra. Și pentru că un astfel de talent trebuia cultivat, ai ei au îndrumat-o către pian și actorie. Însă, activitatea ei principal rămâne școala. Laura Bretan este în clasa a șaptea la Wood Oaks Junior High, în Northbrook, Illinois.
Revenind, talentul îl moștenește de la mama ei, care s-a dedicate exclusiv Laurei și celor doi frați (o soră și un frate) ai micuței. Asta în timp ce tatăl ei lucrează în construcții. Deși nu-i dau banii afară din casă, nu o dată, Laura, crescută de ai ei cu frica lui Dumnezeu, a donat premiul către ”A Safe Haven”, o fundație caritabilă care oferă a doua șansă nevoiașilor și către care fetița își îndreaptă atenția frecvent (Laura a dat fără să clipească mia de dolari câștigată la ”Stars of Tomorrow”).
Chestionată de cei din echipa show-ului de talente de la Pro TV pentru întocmirea unei fișe, Laura a mărturisit că cel mai moment din viața ei a fost când Dumnezeu i-a dăruit o soră și un frate, iar pe plan profesional, acela în care a câștigat premiul la Apollo Theater în New York City. Cât despre cel mai fericit moment, puștoaica s-a referit la duetul cu tenorul John McDermott. 

Sursa: http://www.dorohoinews.ro/monden-1043-%C3%8E%C8%99i-doneaz%C4%83-premiile-de-mii-de-dolari!-La-doar-13-ani,-Laura-Bretan,-%E2%80%9EVocea%E2%80%9D-de-la-%E2%80%9ERom%C3%A2nii-au-talent%E2%80%9D,-%C3%AEmbin%C4%83-perfect-arta-%C8%99i-caritatea-la-Chicago.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Își donează premiile de mii de dolari! La doar 13 ani, LAURA BRETAN, „Vocea” de la „Românii au talent”, îmbină perfect arta și caritatea la Chicago…

  1. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (14.04.2016) | Romania Evanghelica

  2. Domnul Dumnezeu sa binecuvinteze talentul ce ti l-a dat pentru ca atunci cind iti va cere socoteala,el sa fi fost pus in negot.Dolarii nu vor fi rasplata ci miile de suflete cistigate pentru El,pentru viata vesnica,gurile saturate desbracatii imbracati,oameni ai strazii pusi sub un acoperis,caci toate acestea,spune Domnul Isus,”Mie mi le-ati facut”.Fii binecuvintata tu si ai tai!

    Apreciază

  3. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (17.04.2016) | Romania Evanghelica

Comentariile sunt închise.