„Dumnezeu nu preferă nici lemnul, nici spațiile mici” Gabi Zăgrean

  

  
Dumnezeu nu preferă nici lemnul, nici spațiile mici. Dumnezeu nu preferă nici betonul, nici spațiile mari. Dumnezeu preferă spațiul întreg al inimii mele! Dumnezeu preferă și dorește cu pasiune inima ta… 

Trăiesc un fel de tragedie ca român. După atâția ani de creștinism, mă doare cumplit să aud și să văd nivelul crezului românilor. 

Dragi și iubiți români, nu-L trimiteți pe Dumnezeu în clădiri mari sau mici de lemn sau piatră. Dumnezeu nu locuiește in temple făcute de mâini omenești ca și cum ar avea trebuință de ceva. Pe El nu-L pot cuprinde cerurile și universul. 

Dumnezeu a ales un templu: ființa mea și a ta. ,,Cine crede în mine”, spunea Mântuitorul, ,,Eu și Tatăl vom veni și vom locui împreuna cu acea persoană”. Pentru că L-am dat afară din inimi El a plecat. Am rămas doar noi singuri luptându-ne pentru lemn sau piatră, mare sau mic. El a plecat de mult. 

Rezultatul e tragic: o Românie de copii a fost ucisă prin avort, peste 20 de milioane in 25 de ani! Călcăm pe pământ și sânge. Avem cruci mai multe decât semne de circulație. Tot atâta ură, dezbinare, hoți și corupție. Daca o sa continuăm sa-L alungăm prin biserici de lemn sau de piatră, o sa dispărem ca și popor. 

Am visat și eu că Dumnezeu a bătut la inima mea, I-am deschis și a intrat, iar viața mea s-a schimbat.

Aud zilnic un strigăt de dragoste: ,,Fiule, dă-mi inima ta Mie și ochii tăi să găsească plăcere în căile Mele”. 

E timpul să ne trezim, să ne iertăm, să dovedim un caracter Cristic. Să învățam să umblam cu Dumnezeu în noi pe stradă, la școală, la facultate, în maternitate, lăsând fiii și fiicele noastre să trăiască viața dată de El. 

România va fi o țară frumoasă doar atunci când Dumnezeu va fi ca o pecete eterna pe inima noastră. 

Clădirile bisericilor de lemn sau de piatră vor rămâne. Noi cu El în noi vom trece dincolo de timp și spațiu într-o îmbrățisare eternă și vom fi pentru totdeauna cu El.

Vă iubesc și vă prețuiesc! 

Pastor Gabi Zăgrean

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la „Dumnezeu nu preferă nici lemnul, nici spațiile mici” Gabi Zăgrean

 1. Bara Paul zice:

  Dumnzeu chiar prefera „Lemnul”…De aceea l-a trimis pe singurul lui fiu sa moara pe Lemn nu intro biserica din Beton. You just missed the main point of the song…..Oameni care vor in loc de o mega constructie sa se reintoarca la mic si la natural, la Dumnezeu care ii pretutindeni, in lemn intro floare, in oameni nu in constructii megalomane. Asa cum si penticonstalii sau baptistii in ultima vreme au investit energie. Constructii mari colosale nu simplitate.

  Apreciază

 2. Pingback: “Dumnezeu nu preferă nici lemnul, nici spațiile mici” Gabi Zăgrean |

 3. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (13.04.2016) | Romania Evanghelica

 4. Pingback: „Dumnezeu nu preferă nici lemnul, nici spațiile mici” Gabi Zăgrean – CrestinTotal.ro

 5. Moga Dumitru zice:

  Spatiul acela intreg al inimii a facut-o pe vaduva sa daruiasca la templu din Ierusalim ( imens de altfel) ultimii 2 banuti pe care ii mai avea ; gest apreciat de IH- Dumnezeu. Cred ca se pune problema in mod gresit in functie de impresiile personale din pacate. In functie de aceasta inima Dumenzeu prefera in diferite situatii, atat spatiile mici si de lemn cat si spatiile mari din beton.

  Apreciază

 6. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (14.04.2016) | Romania Evanghelica

 7. SUNTEM RAI SI INCREZUTI DATORITA FAPTULUI CA AM UITAT DE DUMNEZEU CRESCUTI FARA DE EL DOAR PROSTI CREDEAM CA SUNT CE-I CE VORBEAU DE DUMNEZEU AZI IL CAUTAM PENTRU CA AM AJUNS SA REGRETAM SI VIATA NU NEA OFERIT RASPUNS LA CAUTARILE SI NEMULTUMIRILE NOASTRE SUFLETESTI DOAR EL DUMNEZEU TE CUNOASTE CEEA CE TU ESTI CE A PUS IN TINE, INTOARCETE LA EL LA EMANUEL AMIN AMIN AMIN

  Apreciază

Comentariile sunt închise.