Barnabas Romania

  
Rugăciune zilnică – Marți, 12 aprilie
O mulțime formată din aproximativ 400 de musulmani, majoritatea tineri, a atacat o biserică în construcție, în centrul Egiptului. Incidentul a avut loc în luna decembrie a anului 2015, iar de atunci proiectul a fost sistat, chiar dacă biserica are toate autorizațiile de construcție necesare. Deși autoritățile egiptene au relaxat reglementările privitoare la construirea și renovare a clădirilor de biserică, mulți localnici musulmani sunt de părere că nu ar trebui să li se permită creștinilor să își construiască niciun locaș de închinare. Această mentalitate își are rădăcinile în vremurile de început ale credinței islamice. Rugați-vă ca musulmanii din Egipt să îmbrățișeze ideea egalității tuturor cetățenilor, indiferent de credința lor, iar opoziția cu privire la construcția de biserici să înceteze.

Barnabas Romania

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Barnabas Romania

  1. Nu stiu ce sa zic despre moscheia ce se planuieste in Bucuresti, pe unele siteuri crestine apare impotrivire fata de acest plan,dar firesc si corect ar fi daca noi crestinii vrem sa construim in mijlocul musulmanilor(egipt sau alte tari musulmane)ar trebuii sa ii lasam si pe ei sa isi construiasca,oricum numa prin marturie buna putem sa ii castigam pt Domnu sufletele musulmanilor.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.