Institutul Templului deschide lista preoţilor pentru slujire la cel de-al Treilea Templu

image

 

Institutul Templului deschide lista preoţilor pentru slujire la cel de-al Treilea Templu

 

“Institutul Templului a iniţiat cea de-a doua etapă privind construirea Templului: elaborarea unei liste cu preoţi evrei care să fie destoinici pentru a pregăti sacrificarea vacii roşii şi a sluji în Templu”, a anunţat ieri rabinul Chaim Richman, directorul internaţional al Institutului Templului. Anunţul coincide cu citirea pasajului săptămânal din Tora, care descrie pregătirea sacrificării vacii roşii.

Registrul va cuprinde oameni care au o clară moştenire patriarhală din clasa preoţilor (descendenţi ai lui Aaron), care s-au născut şi au crescut în Israel şi care au păstrat legile preoţeşti de curăţire. Asta nu include doar interzicerea apropierii de un mort; în consecinţă preoţii, sau kohanim, care s-au născut în spitale, au vizitat spitale sau au intrat în cimitire nu sunt acceptaţi pe listă.

Odată ce Institutul Templului a întocmit o listă cu candidaţii având eligibilitatea verificată, se va începe instruirea acestora în pregătirea complexă a cenuşii vacii roşii. Instruirea va avea loc la Nezer Hakodesh, un institut înfiinţat în urmă cu trei ani pentru pregătirea preoţilor în detaliile ce ţin de slujirea în Templu.

“Acesta este un salt mare pentru Institutul Templului şi pentru poporul evreu. Pentru prima dată, după două mii de ani, în urma înfiinţării miraculoase a statului Israel, începem procesul de reinstaurare a curăţiei biblice în cadrul preoţiei evreieşti”, a declarat rabinul Richman. “Aceasta este o mişcare de amploare pentru institutul nostru, având pregătite minuţios mai mult de şaizeci de vase sacre pentru al Treilea Templu. Anunţăm cu entuziasm că cei care îndeplinesc condiţiile să contacteze Institutul Templului numaidecât.”

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

16 răspunsuri la Institutul Templului deschide lista preoţilor pentru slujire la cel de-al Treilea Templu

  1. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (01.04.2016) | Romania Evanghelica

  2. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (02.04.2016) | Romania Evanghelica

  3. Ioan C. spune:

    Creştinii îl au pe Iisus Hristos şi nu au nevoie de jertfele de la Templu.
    Dar probabil că neoprotestanţii se îndoiesc în secret de asta.

    • El Iisus Hristos este singurul mijlocitor intre noi oamenii si Dumnezeu. Noi il asteptam si privim semnele…Deci nici nu ne ÎNDOIM nici nu ne ÎNTREBAM cand. Noi îl asteptam

      • Ioan C. spune:

        Ştiţi prea bine că nu Iisus va fi lăudat la acest Templu, ci celălalt:
        „„3. Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
        4. Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.”
        (II Tesaloniceni 2:3-4)

      • Asa este. Il astept pe Domnul sa vina si ma bucur sa vad implinindu-se semnele pe care El ni le-a lasat

  4. monahulteodot spune:

    Evreii il au pe mesia lor, antihrist, seful sioniștilor, al masonilor, al guvernului mondial.

  5. hambasancristian spune:

    Cu respect vreau să spun Domnului Ioan C. că dacă ne bucurăm de deschiderea Templului, ne bucurăm că se împlinește Cuvântul Domnului spus în Daniel 9:27, Matei 24:15, 2 Tes. 3-4. Asta înseamnă că Domnul Iisus Hristos este gata să vină să-și răcească Biserica. Sigur că Potrivnicul despre care se vorbește în 2 Tes. 2:3-4, nu poate intra într-un Templu care nu există, și deschiderea lui ne face să ne gândim cât de aproape e venirea Domnului. Noi pentru asta ne bucurăm, că Domnul nostru vine. Maranata.

Comentariile sunt închise.