DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA

  
DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA
Sunt extrem de deranjat de explicațiile doamnei ministru.
Întâi, deoarece încearcă să separe cazul Bodnariu de Barnevernet. Nu se poate! Fără cazul Bodnariu, pentru niciunul dintre noi, Barnevernet nu ar fi existat. Între cele două instituții s-a creat o legătură indisolubilă!
Doamna Costea nu a trăit până acum sub o piatră, așa că ar trebui să dea dovadă de curaj și/sau onestitate, adică ori să recunoască faptul că dă dreptate Barnevernetului și n-o doare de familia Bodnariu, ori să își ceară scuze și să retracteze. S-a declarat prea atotștiutoare că nu e duritate ci rigoare și disciplină ca să nu fi înțeles că propoziția domniei sale include familia Bodnariu în ecuație. Măcar să fi adăugat pe undeva vreo excepție!
Dar să spună că regretă „interpretările” noastre și nicidecum aberațiile pe care le-a spus, iată cum funcționează sistemul de disciplină și rigoare propus de doamna Costea! Disciplină și rigoare pentru alții…
Doamna Costea vrea în România o copie Barnevernet, adică o instituție care are puteri nelimitate, lucrează sub mușama, distruge familii, îl urăște pe Dumnezeu și își bate joc de drepturile omului. Că doamna ministru mai și face apel la lecția de democrație în acest context, vai de noi! Conform spuselor sale, democrația are de-a face cu drepturile statului, săracul de el, prigonit și înjosit de nemernicii de cetățeni! La câtă corupție, furt, minciună și obrăznicie poate produce politicul românesc, atâta ne mai trebuie, să fim obligați să-l respectăm și să-i dăm copiii pe mână! Că dacă nu, are el, statul, ac de cojocul nostru cu minunatele rigori și disciplinări pe care le va importa tocmai din Norvegia!
Doamna Costea, nu am nicio problemă să rămâneți cu Munca, doar că, vă rugăm frumos, cea un pic mai de jos…
Ia uite doamna Costea ce zice domnul Alexander și datele oficiale despre Barnevernetul pe care drăgăstos l-ați îmbrățișat:
Noile date din Raportul “Sănătatea psihică la copiii si tinerii internați în insituții ale Barnevernet (Protecția Copilului) din Norvegia”, raport dat publicității aproximativ acum o săptămână (luni, 21 martie), sunt Catastrofale. Dezastruoase. Acuzatoare prin ele însăsi.
Cifrele cercetării arată că 76 % (saptezeci si sase ) dintre copiii internați în instituțiile Protecției Copilului (Barnevernet) suferă de grave probleme psihice!

Autoritățile norvegiene au rămas de-a dreptul perplexe, ministrul Copilului si Egalității Sociale, doamna Solveig Horne, declarând că “cifrele sunt mai grave decât m-as fi asteptat”.

Întrebarea pe care orice om de bun-simț si-o poate pune acum este… De ce suferă 76 % dintre acesti copii de grave probleme psihice dacă Barnevernet le asigură o viață atât de minunată? De ce această industrie numită Barnevernet livrează pe bandă rulantă oameni bolnavi psihic în societate? De ce îmbolnăveste Barnevernet copiii? De ce îi distruge psihic?

Dacă toate merg ca pe strune acolo si sunt atât de bune si viața e frumoasă…

Ceea ce oamenii care protestează au văzut cu ochiul liber, de la o postă, nu s-a văzut prea bine de politicienii miopi si birocrații fără suflet, strânsi în cochilia lor întunecată.

Oamenii care au spus adevărul, cercetătorii incomozi, oamenii care au iesit în stradă au fost dați la o parte. Politicieni de doi bani au mințit la televizor, prin Norvegia, că totul este perfect si că pretențiile noastre sunt “vanvittige”, nebunesti, aberante…

Dezastrul, însă, este dezastru!, oricât te-ai juca, într-o stare de beatitudine, de inconstiență si politicianism abject, cu vorbele… Si cu viața altora, din păcate!

Dați-le copiii înapoi familiilor Bodnariu, Nan si tuturor celorlalți oameni pe care i-ați ucis aproape prin indiferența si răceala voastră! Prin diletantismul si ochelarii vostri de cal prin care vedeți lumea aceasta!

Copiii acestia nu trebuie să ajungă în închisorile-Barnevern, printre cei 76%!
Restituiți-le tuturor dreptul de a fi oameni, adică dreptul fundamental de a fi părinți pentru copiii lor!

… Si, nu vă mai supărați pe cei care protestează în stradă! Lor ar fi trebuit să le acordați medalii de onoare, în loc… Pentru că ei sunt cei care repun în drepturi, ridică Norvegia de acolo, din praful de unde o aruncați voi, prin inconstiența voastră!… 

George Alexander

Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/03/31/din-nou-despre-declaratiile-doamnei-ana-costea-ministrul-muncii-din-romania/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la DIN NOU DESPRE DECLARAȚIILE DOAMNEI ANA COSTEA, MINISTRUL MUNCII DIN ROMÂNIA

  1. John Popp zice:

    Pentru o informare corectă trebuie să oferiţi cititorilor Dvs. şi Declaraţia şi precizările doamnei ministru Ana Claudia Costea, aici: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/03/30/scrisoare-de-la-ministrul-muncii-claudia-ana-costea/

    Apreciază

Comentariile sunt închise.