VOM ȘTERGE ORICE URMĂ A ADEPȚILOR LUI HRISTOS- DECLARAȚIE DE RĂZBOI A UNUI GRUP HINDUS! 

  
Un grup extremist hindus a lansat o noua amenintare impotriva crestinilor din India, declarand ca pana in anul 2021 vor sterge orice urma a adeptilor lui Iisus Hristos.
Actionand la fel ca si grupul terorist islamic de stat (ISIS) din Orientul Mijlociu care isi propune sa isi extinda califatul in intreaga lume, acest grup doreste sa realizeze o natiune guvernata de religia hindusa.
Membrii grupului au lipit afise intr-o gara din India in care ii ameninta in mod explicit pe toti crestinii din aceasta tara, consemneaza Actualidad Cristiana.
In textul scris de grupul radical hindus Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) se arata ca toti crestinii trebuie sa se converteasca la religia lor, sau sa paraseasca tara, in caz contrar ei vor fi ucisi pana in 2021.
„Crestinismul lor este o problema, iar misiunea noastra este aceea de a-i converti. Noi nu vrem crestinism ci doar hinduism. Fara Biblie si doar cu Bhagavad-Gita. Ei trebuie sa se converteasca la religia noastra, iar daca nu o fac trebuie sa paraseasca natiunea hindusa cat mai curand. Vom elimina crestinismul pana in 2021”, se arata in textul grupului extremist.
In prezent, hinduismul este principala religie a Indiei, avand un procentaj de 80,5% din populatie, in timp ce crestinismul este reprezentat de un procent de doar 2,3%.

http://afirmativ.com/2016/03/02/extremistii-hindusi-ameninta-crestinii-din-india-vom-sterge-orice-urma-adeptilor-lui-iisus-pana-2021/

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, MIJLOCIRE și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la VOM ȘTERGE ORICE URMĂ A ADEPȚILOR LUI HRISTOS- DECLARAȚIE DE RĂZBOI A UNUI GRUP HINDUS! 

 1. DUMNEZEU SA AIBE MILA DE TOATA SUFLAREA ,SA-NE FEREASCA DE RELE SI DE SATANA!DOAMNE AI MILA DE TOTA SUFLAREA PAMANTEASCA,DE COPII NOSTRI NU NE LASA DOAMNE PE MANA SATANEI ,BINECUVINTEAZANE DOAMNE ROMANI MEI DEPRETUTINDENI,COPII COPILOR NOSTRI ,BINECUVINTEAZANE PE NOI SI TOATA SUFLAREA PAMINTEASCA AMIN !

  Apreciază

 2. Reblogged this on EvangheBlog – Un blog din suflet, pentru suflet and commented:
  Așa au mai spus și alții de-a lungul istoriei și au sfârșit LAMENTABIL…

  Apreciază

 3. Așa au mai spus și alții de-a lungul istoriei și au sfârșit LAMENTABIL…

  Apreciază

Comentariile sunt închise.