Stire de groaza: La o familie din Leeds, Marea Britanie, li s-au luat sambata 6 copii de catre autoritati- DISTRIBUIE și ROAGĂ-TE!

 
In aceasta dupa- masa, 5 martie 2016, am primit o stire de groaza din Leeds, UK. Fratele Ciriblean Leonard, un frate din biserica Rugul Aprins Leeds ne-a dezvaluit ca aseara o familie din biserica, frati penticostali, au primit vizita nedorita a autoritatilor britanice. Scopul vizitei era dezvoltarea inspectarii cazului de neglijenta din familia lor si deposedarea parintiilor de cei 6 copii din intretinere. Saptamana trecut unul din cei 6 minori a fost internat in spitalul din Leeds din cauza unei fracturi. Conform parintilor acestora, copilul a cazut pe scari intamplator dar la o cercetare amanuntita care a inclus si interogarea celorlalti copii asupra a modului in care s-au intamplat lucrurile, au reiesit urmatoarele concluzii: Copilasul mai mic a fost scapat din brate de fratiorul lui mai mare ceea ce a condus la fracturarea membrului inferior al copilului. 

In urma investigatiilor ce au urmat, autoritatiile din Leeds, West Yorkshire, au ajuns la concluzia ca cei 6 copii sa fie institutionalizati si astfel indepartati din familie. Aceasta reprezinta inca un caz de abuz al autoritatiilor britanice in contextul cazurilor grave de abuz asupra copiilor din familiile est- europene, in special din Romania.
Sa ne rugam pentru aceasta familie crestina care frecventeaza Biserica Rugul Aprins Leeds. Domnul sa faca dreptate si sa readuca pe copii in mijlocul parintiilor naturali.

  
Presedinte Leonard Ciriblean

Sursa:

http://mareabritanieevanghelica.org/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

50 de răspunsuri la Stire de groaza: La o familie din Leeds, Marea Britanie, li s-au luat sambata 6 copii de catre autoritati- DISTRIBUIE și ROAGĂ-TE!

  1. energein7 spune:

    Reblogged this on energein7's Blog.

  2. Au nevoie de un avocat bun si sa ia legatura cu Ambasada Romaniei. Poate si domnul Peter Costea ii poate ajuta.

    • Asa este trebuiesc infaptuite toate demersurile legale. Noi ceilalti putem sa me rugam

    • lucjoy spune:

      Astia au inebunit cu totii, Norvegia, acum Marea Britanie. Ce mai urmeaza, cine mai poate duce aceste actiuni diabolice? Se pare ca sistemul Barnevernet este si in Romania, cel putin sunt dovezi la Brasov. Ieri am fost contactat de o familie din Arad penticostala, caruia fica de 14 ani a zis ca se omoara daca nu o lasa sa-si viziteze iubitul ei de 16 ani la el acasa cand nu sunt parintii lui acasa. Mama fetei a dus-o la spitalul de psihiatrie sa vada daca fata este normala. Raspunsul doctoritei a fost: ” Lasati-o in pace sa faca ce doreste ea. Nu o mai stresati. Fata este perfect normala.” „Si daca ramane gravida?” ” Eiii, stia foarte bine sa se protejeze.” Fata inca nu a avut contact sexual.

  3. rodi spune:

    Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Groaza continua pentru familiile de romani. Domnul sa aiba mila!

  4. Teodora Vlad spune:

    Cu parere de rau, trebuie sa recunoastem faptul ca sunt foarte multe familii cu copii multi, in care fratii se cresc unii pe altii. Un copil nu vine pe lume pentru a putra povara cresterii altui copil.Parintii, din exces de zel, sau din lipsa de intelepciune, pun foarte mare presiune pe primii nascuti, tranferandu-le acestor minori, sarcini care ar trebui indeplinite – exclusiv de mama si tata:,,A cazut, ridica-l !”, ,,Sterge-i nasul !”, ,,Ajuta-l la teme !”, Du-l la gradinita !”……as putea ontinua astfel de exemple, sau ai putea continua, TU, CITITORULE !

    • hai ma teodora lasa tampeniile astea. te rog!1 nustiu de unde noi romanii atat de multa avocatura avem exact cand altii ne pun capra poate si ar trebui sa ne dam seama ca suntem un popor frecat de toti si cel mai rau de noi insine. lasa tu ca cica copii erau asa tare plini de povara. aminteste-ti cum ai crescut si cum am crescut cu totii sanatosi si buni de munca ..aminteste-ti de unele destule ce astazi vad ca vai doamne sa nu dai o palma la fund unui copil sau mia stiu eu ce.. nu vedeti ca ne ia copii si ii dau la homosexualele si la lesbienii lor?/ sa isi faca copii daca vor sa nu fure cpii altora. pana acum nu se auzea asa ceva. a dat satana in oameni. se dezbate mult legea ho osexualitatii de parca am avea nevoie de asa ceva. se distribuie pe orice canal de tv si ziar curvia si noi tot o aardem ca una ca alta. hai sa fim seriosi si pune-te macar o zi in sanul mamei respective sau a aleia din norvegia. sa vezi lucrurile lor sa vezi camerele paturile lor goale. innebuneti…si copii sa stea la sute de km distanta in casa unor netrebnici hraniti si adormiti pe paturi straine. pt cei ce critica asemenea chestii si sustin pe dracii de la protectia lui rex si barnevernet sa li se intample s lor asa ca sa nu mai vorbeasca .ok?/ De acord???

      • noi am fost 5 copii la parinti! si am avut grija unii de ceilalti fara ca parintii sa ne impuna sau sa ne ceara acest lucru.in familiile cu multi copii legatura sufleteasca intre frati e mare.si acum imi amintesc cu drag cum mergeam la scoala iarna si fratele meu cel mai mare imi cara ghiozdanul pentru ca eu eram prea mica de statura sa il pot duce prin zapada inalta cat mine!

      • Frumoase amintirii

      • lidiaschermer spune:

        Mare dreptate aveti! Așa am crescut cu totii! Așa am învătat de mici sa fim de ajutor și sa purtam responsabilitati. Astăzi din păcate sistemul acesta tâmpit ne prostește, ca ar fi o povară pt copii prea mare sa-și ajute părinții. Dar când sunt copiii obraznici și iresponsabili tot părinții sunt de vina! Cu ei nu dai bine nicicum pt că ei au argumente pt toate ca sa-și duca scopul lor mârșav la indeplinire. Treziți-va dragii mei!

      • Frumoase si adevarate vorbe!

    • cornelilioi spune:

      Am fost cel mai mare copil din 12 (9 frati si 3 surori) si singura presiune, autoimpusa, a fost sa fiu exemplu pentru ceilalti frati.

    • Val spune:

      Cred ca excesul de zel este din partea autoritatilor…

    • Trebuie sa recunostem ca a avea copii este cea mai mare binecuvantare posibila! Insa d important sa ne intelegem si responsabilitatile.

    • Degeaba sariti in sus cu totii, Teodora are dreptate: nu este corect ca povara cresterii celor mici sa fie pusa pe umerii fratiorilor mai mari. Ca parinte, daca iti iei responsabilitatea sa faci multi copii, ii cresti. Copilul tau nu este bona ta. Eu am 4 copii si nu mi-a fost usor, dar am avut grija ca fiecare sa fie copil si sa aiba copilarie, nu sa fie sluga mea, ca nu au ales ei sa se nasca intr-o familie numeroasa. Iar cu ”palmuta” la fund nici nu mai zic: asta inseamna cumva educatie??? Palme?? Tie ca sotie sau sot, daca nu iti convine ce a facut partenerul tau ii tragi doua palme la fund, sau te asezi cu el la o discutie?? De ce nu puteti sa va respectati copiii la fel cum respectati niste straini? Ca nu cred ca va aruncati sa le dati niste palme unor straini daca nu va convine ceva din comportamentul lor… Metoda asta de ”educatie” prin palme ”parintesti” este o prostie taraneasca pe care insistati sa o preluati ca vezi doamne ce bine v-a prins si voua, dar nu recunoasteti ca de fapt va eliberati doar frustrarile voastre de parinti, fara sa aduceti nimic pozitiv in relatia cu copiii vostrii. Nu ai rabdare cu copiii sa le explici unde gresesc? Nu face copii, simplu…

      • Dudas Ioan spune:

        Draga Alina si daca copii tai fac probleme si arunca cu obiecte in tine tu nu-i disciplinezi ca zici ca tu nu dai cu palmuta ,tu nu sti ce spune Biblia ca cine nu-si disciplineaza copii atunci cind fac rele Ii ureste . ma tem ca copii tai or sa creasca mari si no sa-si asume nici o resposabilitate intru-cit le faci tu toate nevoile lor.

      • E important sa ne intelegem chemarea. Trebuie sa fim PARINTE, PRIETEN dar si PREOT pentru copilul nostru

    • uxendonchn spune:

      O persoana daca nu o tii ocupata cu ceva
      folositor isi va gasi ocupa timpul cu ceva
      nefolositor.e de preferat sa inveti munca
      disciplina si responsabilitatea de mic decat
      sa ajungi mare si sa stea mama in spatele
      tau sa faca totul pt tine.ajungi sa nu mai
      poti nici respira daca nu ai ajutor..credeti ma
      altii nici pasta pe periuta nu isi pun(si sunt
      mari)dak nu le pune mama.

    • Bukovineanul spune:

      Dandu-le de lucru ii inveti sa fie
      responsabili,ordinati,harnici.uitati va
      la generatia de acum,au ajuns unii nici pe
      dinti sa se spele k „nu mi-a pus mama
      pasta pe periuta!”.daca nu e mama langa
      ei sunt pierduti,dezorientati.asa se
      formeaza caracterul frumos al unei
      persoane.sa nu imi spuneti mie ca un
      copil care „a avut copilarie” si nu a fost
      invatat de mic cu responsabilitati va
      ajunge un om de caracter in societate.
      Exact asa fac si la scoala-nu ma stresez
      cu invatatul k stiti voi– ce e prea mult
      strica!!!!vorbesc din experienta de pe
      teren-romania-irlanda-anglia-austria.

  5. Da Teodora Vlad nu-ti cunosc filozofia personala despre familiile cu multi copii,dar deduc din ce scrii caci esti departe de a cunoaste dragostea si atasamentul in aceste familii Din cite deduc egoismul de care dai dovada te face sa judeci aceasta familie incercata, in loc sa fii alaturi in aceste momente.Cauta si fii mai pertinenta in afirmatii in lucrurile pe care nu le cunosti.Da eu cel care am citit ce-ai scris mie rusine de filozofia ta de viata care o expui atit de impertinent.Sint din familie cu 11copiii si nu mie rusine nici de fratii mei,dar nici de parinti care ne-au crescut cu drag si responsabilitate si-i multumim todeauna lui Dumnezeu pentru asa parinti.Invata ce inseamna familia adevarata si nu surogaturile ai timp sa aprofundezi”Cu respect un tata cu multi copiii”

  6. da asa se obisnueste in familile numeroase . asta nu inseamna ca trebuie sa-mi ia copiii din casa, sa vedem ce face statul roman? ca procedand asa domni parlamentari nu o sa mai aiba cine sa le plateasca salari si pensi in viitor

  7. anatatar spune:

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

  8. Pingback: Stire de groaza: La o familie din, Marea Britanie, li s-au luat 6 copii de catre autoritati- DISTRIBUIE și ROAGĂ-TE! – CrestinTotal.ro

  9. octavpelin spune:

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  10. Eu Eu spune:

    Va rog sa nu o mai criticati pe Teodora Vlad ptr ca are dreptate…
    Voi ati crescut in familii cu copii multi, dar parintii vostri nu va lasau seara in casa flamanzi si ne ingrijiti si ei sa mearga la RESTAURANTE sau sa va lase singuri cateva zile ca ei sa mearga la conferinte de familii in Spania pentru penticostali.

  11. Editor spune:

    Dați vă rog numele familiei, am postat un articol pentru Guvernul României!
    ABUZIV: Guvern al României – Unei familii de români din Leeds (Anglia), Sâmbătă li s-au furat de autorități cei 6 copii! http://saltmin.com

  12. Nici un parinte nu este perfect,cand devii parinte inveti sa cresti copii,nu esti deja invatat,fiindca mai intai trebuie sa faci practica….chiar daca parintii mai gresesc ,asta nu inseamna ca trebuie sa li se ia copiii, toti gresim,ne maniem,ne mai certam,iar ne impacam ,…atata timp cat nu sunt abuzuri grave,copiii sa fie traumatizati,neingrijiti,flamanzi,murdari,nu ar trebui sa ia copiii din familie! aici in aceste cazuri,nu vb de parinti numai,ci si de dorinta copiilor!! Pe ei i-a intrebat cineva daca vor sa traiasca in alte familii,sa aiba alti parinti si sa nu mai aiba nimic de a face cu adevartii parinti? NU,SIGUR CA NU!de parca le-ar pasa protectiei.copilului! Banii conteaza!
    Si ce daca fratiorul il purta in brate pe cel mic,il iubea,si s-a intamplat un accident…l-a scapat si si-a rupt piciorusul..,nu i l-a rupt nimeni intentionat,nu a fost batut…,se intampla si la case mari,
    Cu siguranta ca mama a sarit repede sa il ridice,de aceea a si fost dus la medic,sa vada ce are,nu a stat nepasatoare, eu tin minte cand eram copil,ma purtam ca un baietoi..saream gardurile,am avut mana rupta afara,un vecin de bloc mi-a pricinuit fractura,am avut capul spart,am avut intoxicatie de la nu stiu ce aliment vechi….,mama era la lucru,si venea acasa de la servici si nu stia de ce sa se apuce mai repede sa ne fie bine,mancare,spalat,curatenie,,si noi eram niste copii neastamparati…dar ne-a iubit mult.inca ne iubeste..ce ar fi trebuit sa se intample? Sa ne ia protectia copilului cam mi-am spart capul,sau am avut mana rupta? Ei,asta-i culmea!
    lasa sa ia copii sanatosi, din familii crestine sanatoase,sa ii duca in mijlocul pedofililor,homosexualilor,desfranatii acestia!cum poti dormi noaptea ca si mama,fara sa stii unde si ce ar putea pati copilul tau in acel moment!!
    Cum sa stai nepasator si sa mai si critici pe acesti parinti?Dumnezeu sa se indure de noi!

  13. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (06.03.2016) | Romania Evanghelica

  14. Tita Antoneta spune:

    Intru totul de acord cu doamnele Teodora V. si Alina M. Au perfecta dreptate in ce priveste responsabilitatea parintilor in cresterea copiilor. De observat ca acesta este si aspectul principal pe care Istitutiile de ocrotire a copilului din aceste state aparent democratice (coincidenta? – toate sunt monarhii) il urmaresc, si il invoca ca fiind neindeplinit, in cazul famiilor abuzate.
    Intrucat „neglijenta” parintilor este interpretabila, iar legile in acest domeniu sunt incomplete sau interpretate si aplicate in mod abuziv, Dumnezeu este singura Persoana in masura sa o cuantifice. Noi ca oameni, putem gresi, dar fiecare parinte trebuie sa fie constient ca va da socoteala inaintea lui Dumnezeu pentru felul in care si-a indeplinit aceasta datorie, care este si un privilegiu in acelasi timp, acordat omului, tot de catre Dumnezeu.
    Din pacate, traim vremuri in care statul incearca sa ia locul lui Dumnezeu (lucru repetat de atatea ori in istorie), iar crestinii care lucreaza sau au pregatire in drept sau stiinte sociale, nu sunt preocupati, nici implicati activ in aceste domenii, cum ar fi politica, sistemul legislativ, etc.
    In aceste conditii, si ca urmare a ultimelor evenimente, relatate in acest articol, este limpede ca sunt vizate in special familiile protestante cu multi copii, deoarece famila Bodnariu, este si ea penticostala, iar protestele au venit prin sustinerea masiva din partea comunitatii evanghelice. Cea mai buna cale a statelor implicate in aceste abuzuri, de a stinge aceste proteste sau de a le minimaliza importanta, este discreditarea crestinilor evanghelici, prin urmarirea si expunerea cat mai multor cazuri de neglijenta in familiile numeroase, penticostale, indiferent daca ele pot fi dovedite sau nu.
    Dupa cum se poate observa, orice incident sau accident este imputat parintilor, ca atitudine constanta sau posibil repetabila, si extinsa asupra tuturor copiilor.
    In consecinta, fara a neglija rugaciunea si fara a slabi solidaritatea tuturor crestinilor cu aceste familii nedreptatite, este imperios necesara cresterea responsabilitatii si atentiei parintilor cu multi copii. Copiii mai mari pot fi implicati in activitati in sprijinul familiei, dar dupa puterile lor, si in nici un caz nesupravegheati.
    Cei mai multi crestini au plecat in aceste tari dezvoltate cu gandul la prosperitate materiala, fara a putea anticipa ca la umbra acestei „prosperitati”, diavolul pregateste in ascuns, cele mai diabolice legi, ce vor fi ratificate si aplicate in final, de toate tarile lumii, nu doar ale Europei.
    Ne aflam intr-un moment istoric, in care nu este vorba doar de comunitatile crestine, ci de drepturile si libertatile tuturor oamenilor de pe pamant, in vremurile premergatoare venirii lui Anticrist.
    Din acest motiv, cea mai buna cale de a-L sluji pe Dumnezeu si semenii, nu este doar prin a aduce copii pe lume, ci prin a-i ajuta sa studieze in tara in care s-au nascut, ca printr-o pregatire de calitate sa se poata implica in viata sociala si politica, nu doar pentru un salariu mai bun, care se dabandeste in mod firesc, dar in primul rand pentru promovarea si apararea valorilor morale, la standardele lui Dumnezeu: https://www.youtube.com/watch?v=iCIXTAhiq0c
    Suna utopic, si poate ca e si prea tarziu. Raul s-a produs si sansele de izbanda sunt minime sau zero, fara ajutorul lui Dumnezeu.
    Recomand sprijinul familiilor numeroase. Ar fi de dorit ca ele sa fie sustinute de biserici in mod practic, in asa fel, ca mamele cu multi copii sa nu lucreze, iar acolo unde este necesar, sa se implice rudele, sau chiar biserica, prin asigurarea permanenta a cel putin 2 persoane disponibile, care sa urmareasca copii.
    Se stie ca orice om are nevoi fiziologice, si exista momente in care copii pot ramane nesupravegheati chiar si pentru scurt timp. Diavolul se lupta, si va profita exact de acele momente, in care va face rau.
    Am trait cu proprii mei copii, cel putin 3 experiente dramatice, in care vigilenta mea ca si parinte a fost depasita, intr-un mod in care omul ramane complet descoperit in fata fortelor demonice.
    Doar indurarea si mila lui Dumnezeu a facut ca lucrurile sa nu devina atat de dramatice pe cat diavolul ar fi dorit, dar am suferit si inca mai sufar cumplit.
    Desi eram proaspat intoarsa la credinta, stiam si „simteam” lupta demonica, din acest motiv, nu mi-am lasat copiii nesupravegheati niciodata. Ii imbracam pe toti si ii luam cu mine chiar si pentru a cumpara o paine.
    Dupa cum s-a vazut, statul politienesc ofera ajutoare materiale familiilor adoptive, fara a urmari ce se intampla apoi cu copii adoptati, dar nu face acest lucru cu familiile naturale, pentru a le sustine si ajuta in cresterea copiilor.
    Sa nu facem si noi ca ei, punand doar poveri pe mamele cu multi copii, dar nici un sprijin.
    Chiar Ruth Bodnariu, afirma intr-un interviu oferit unei televiziuni din Romania, ca se intampla sa dea o palmuta copiilor in momente de criza, cand alapta sau avea si mancare pe foc, iar copiii erau agitati si nu-i mai putea stapani. Regreta aceasta reactie, desi era complet justificata.
    Marius Bodnariu regreta ca nu a acordat mai mult timp copiilor, pentru ca a trebuit inafara orelor de serviciu sa se ocupe de constructia casei.
    Unii copii sunt energici, nu asculta oricat de mult le repeti un lucru, a nu interveni in mod corector, cu pedeapsa potrivita, pe care doar dragostea de mama o poate doza, inseamna sa faci rau copilului.
    Imaginati-va un copil care in mod repetat insista sa se joace cu butoanele de la aragaz, sa deschida ferestrele, alti copii vor sa sara de pe scara patutului etajat, s.a.m.d.
    Nu poti scoate aragazul din casa, nici bate ferestrele in cuie, nici incuia copilul intr-o singura camera.
    Exista deasemeni, studii psihologice privind crestrea copiilor, in care se recunoaste ca copiii, verifica si incearca mereu sa depaseasca limitele impuse de parinti.
    In stabilirea acestor limite, care de cele mai multe ori privesc securitatea copilului, parintii trebuie sa fie fermi fata de copil.

    Batalia impotriva familiei e cea mai mare batalie a diavolului, iar atipirea pentru un crestin, nu este permisa, nici macar in momentele de liniste aparenta.
    Altfel, suntem victime sigure, noi si copiii nostri

    Eu personal, recomand intoarcerea intregii diaspore romanesti in tara, cei ce mai aveti copiii langa voi.
    Priviti documentar realizat de BBC, in care se spune ca afacerea adoptiilor fortate in Marea Britanie este una de pestre 80 de miliarde de lire sterline pe an:
    https://www.youtube.com/watch?v=lyOAkmB58tE&feature=share
    Legi la fel de aspre sunt si in Suedia: https://www.youtube.com/watch?v=jl0qaWAIaVM&feature=share
    Dupa cum va spuneam, sunt tari in care exista monarhi, adica regi si regine.
    Va recomand o predica a fratelui Daniel Branzei (apropo de monarhii):
    https://www.youtube.com/watch?v=NGGlPyURhbY
    Daca nu am murit de foame in Romania, nu vom muri nici de acum incolo.
    Vegheati ca noile legi adoptate de Romania sa nu fie ca ale lor.
    Votati pe cei ce se vor angaja la aceasta si nu dupa pasiuni politice.
    Informati-va!
    https://www.youtube.com/watch?v=7NELOnv5JsU&list=PL75029EE20E540291
    https://www.youtube.com/watch?v=EsnQkon7nXQ
    https://www.youtube.com/watch?v=MK4HWfp4P80

    Domnul sa se indure de copii Bodnariu si de toti copiii abuzati!

  15. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (07.03.2016) | Romania Evanghelica

  16. Link-ul la sursa este incomplet si nu merge. Va rog modificați!

  17. Pingback: Stire de groaza: La o familie din, Marea Britanie, li s-au luat 6 copii de catre autoritati- DISTRIBUIE și ROAGĂ-TE!FiiCrestin | FiiCrestin

  18. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (08.03.2016) | Romania Evanghelica

  19. cataele spune:

    Pt Alina Moldovan
    Văzând ce ai scris, aș crede că ești o mama mai puțin iresponsabila. În primul rand, Biblia spune despre nuia.
    Proverbe, 29:15 – Nuiaua şi certarea dau înţelepciunea, dar copilul lăsat de capul lui face ruşine mamei sale. –
    Versetul acesta cred că spune multe
    Și, în al doilea rând, nu mi se pare ceva ieșit din comun să pasezi mici responsabilități unui copil mai mare, care e capabil și e în stare să le facă, astfel încât tu ca mama, să poți îndeplini și alte sarcini în cămin. E greu pt o mama să gătească cu un bebeluș mic în brațe, sau să ne imaginam că, spală, calcă haine, sau aspiră, sau șterge geamuri, și are bebeluș în brațe. Nu are mama 4 brațe. Așa că, dacă mai are un copilaș mai mărișor pe lângă ea, de ce să nu-i ajute?
    Să.și ajute mama, nu înseamnă că e sluga. Dumnezeu răsplătește copii cu zile multe și fericite când asculta de părinți, așa spune Biblia
    Și ca un sfat pt tine: educă.ți copiii in lumina bibliei, nu după regulile și percepțiile tale. Copiii tăi vor ajunge să nu te respecte.

Comentariile sunt închise.