BIBLIA ce cade din CER…

  
In Coreea de Nord, a fi crestin este ilegal. A avea o Biblie este o crima, iar orice persoana care este prinsa ca detine asa ceva este trimisa, impreuna cu trei generatii din familia sa, la inchisoare.
In ciuda acestor circumstante, crestinii din Coreea de Sud au trimis Biblii peste frontiera, folosind baloane cu hidrogen in care pun carti, privindu-le apoi cum se indreapta, pe calea aerului, catre Coreea de Nord.
„Un om de stiinta din Australia a incheiat un parteneriat cu noi pentru a oferi un aplicatie software care permite sa primim informatii corecte despre locul unde vor ateriza Bibliile”, a mentionat reverendul Eric Foley, reprezentant la Vocea Martirilor. Cu ajutorul unui sistem GPS, baloanele sunt dirijate, aterizand acolo unde este nevoie de ele.
Conform Open Doors, organizatia care monitorizeaza persecutarea crestinilor in lume, in Coreea de nord – stat comunist cu 25 milioane de locuitori – traiesc aproximativ 300.000 de crestini.
In ultimii 13 ani, tara nord-coreeana a fost intotdeauna numarul 1 pe lista tarilor care persecuta crestinii in lume, potrivit Open Doors.
Daca cineva este descoperit cu orice activitate religioasa fara aprobare este arestat in mod arbitrar, torturat si chiar executat pe cale extrajudiciara, mentioneaza Acontecercristiano. Lucrarea de lansare de Biblii prin baloane a pastorului Foley a starnit interesul crestinilor din Coreea de Nord.
„In ciuda riscului de a fi executati, Bibliile sunt colectate cu mare bucurie si speranta, stiind ca reprezinta cel mai valoros lucru in aceasta viata”, a spus Foley.

Sursa poza si articol:

http://afirmativ.com/2015/08/05/bibliile-cad-din-cer-pentru-crestinii-din-coreea-de-nord/

Acest articol a fost publicat în MIJLOCIRE. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la BIBLIA ce cade din CER…

Comentariile sunt închise.