COLUMBIA: Contrucția unui TEMPLU SATANIST

  
În Columbia a fost inaugurat primul templu satanic in cinstea lui Lucifer. Acest lucru a provocat o mare teamă și îngrijorare în rândul oamenilor din orașul Calarca. Omul care a reușit construirea acestui templu este satanistul Damian Victor Rozo. Proiectul a devenit o realitate datorită ajutorului financiar a satanistilor din întreaga lume.
Locul constructiei este situată mai exact la „La Aguacatal” în Calarca, Quindio. Colonelul Ricardo Suarez, seful poliției de acolo, a declarat că deschiderea acestui templu, a provocat multă teamă printre oameni, pentru ceremonii și practicile care vor fi făcute. El a adăugat faptul că, în Columbia există libertate religioasă. De aceea ei trebuie să respecte credințele. Tot ceea ce poate el face este să verifice dacă au permisiune și documentele necesare pentru funcționarea acestui templu.
Si in America, a fost deschis un templu satanic în orașul Detroit, cu o statuie a lui Satan mai mare de doi metri, care cântărește o tonă și jumătate.
Biblia vorbește despre Satan ca un înger căzut, care s-a opus și a vrut să fie egal cu Dumnezeu. (Isaia 14: 12-1 5). O ființă care caută distrugerea omului și caută ca omul să i se închine. Apostolul Petru avertizează pe creștini să fie atenți împotriva lucrările întunericului. „Fiți treji și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită.” (1 Petru 5: 8)

http://crestintotal.ro/2016/01/04/in-columbia-a-fost-construit-un-templu-satanic/

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.