PLEDOARIE pentru ITP BUCUREȘTI

   
    
   
 

 
    
   
Puterea Bisericii nu stă în mulțimea credincioșilor, cu toate că biserica este singura instituție la care nu se scade numărul membrilor prin moartea fizică, pentru că ei continuă să existe în Împărăție, pentru Împărat!
Acumularea de valori materiale, nu aduce putere! Adevarata putere ne este dăruită atunci când ne înțelegem MENIREA, când depunem MĂRTURIA în fața tuturor! Când credincioșii înțeleg că și-au primit MANDATUL!
Odată acceptată chemarea, credinciosul intră într-un proces ce durează întreaga viață.

• Puterea o primim când acceptam că Dumnezeu vrea să ne ÎNVEȚE!

• Puterea o păstrăm atunci când ne lăsăm ÎNVĂȚAȚI. Ucenici au avut harul de a fi încadrați în școală, școala Domnului Isus!
În acest proces al pregătirii lor, au fost ÎNVĂȚAȚI, EXAMINAȚI, ÎNCURAJAȚI, ASISTAȚI, CIZELAȚI.
În Școala Domnului, s-a pus accentul pe INFORMAȚIE dar și pe PRACTICĂ!

O biserică puternică este formată din oameni PREGĂTIȚI, oameni care sunt gata!

INSTITUTUL TEOLOGIC PENTICOSTAL este o școală BIBLICĂ având menirea de a pregăti ucenicii pentru Lucrare. Este școala în care m-a format, care a investit în mine, care m-a încurajat, care m-a ajutat să fiu eficient.
Iubesc ITP-ul! Asta mă face sa-mi doresc să răsplătesc investiția, investind la rândul meu în cei ce studiază acum, acolo.
5 dintre studenții din anul IV, au slujit în weekendul trecut în trei bisericii din jurul Reșiței ( Betel- Fizeș, Eben-Ezer- Bocșa Montană, Izvorul Vieții- Reșița ). 
Pasiunea, Pregătirea teologică și spirituală, Puterea Duhului au însoțit propovăduirea acestor tineri dedicați! 
Mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat, într-un mod deosebit fratelui pastor Gheorghe Merticariu! Dumnezeu să vă răsplătească.
Cu dragoste, 
Ciprian Bârsan
  

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.