SURPRIZA pentru IMIGRANTII MUSULMANI, de la un PRIMAR! (Dă SHARE)

  
Sursă poză: 
http://www.lapresse.ca/le-soleil/actualites/societe/201309/14/01-4689514-une-femme-voilee-invectivee-en-plein-centre-commercial.php

SURPRIZA pentru IMIGRANTII MUSULMANI, de la un PRIMAR. 
Un primar canadian a refuzat sa dea curs cererii cu care au venit parintii musulmani ai unor copii care invata la o unitate scolara dintr-o suburbie a orasului Montreal (Canada).
Parintii de religie musulmana au cerut ca din cantina scolii din suburbia Montreal de Dorval sa fie scoase meniurile cu carne de porc, pentru ca religia musulmana interzice consumul acestei carni.

Primarul le-a refuzat cererea si le-a trimis cate o instiintare, prin notar, in care li se arata de ce nu se poate da curs cererii lor. 

Iata ce se spune in instiintare : 

«Musulmanii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se adapteze la realitatile din Canada si Quebec, la obiceiurile, traditiile sale, felul sau de viata, daca au ales sa emigreze in aceasta tara. Ei trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se integreze si sa invete sa traiasca in Quebec.

Ei trebuie sa inteleaga ca ei trebuie sa schimbe stilul lor de viata, nu canadienii care i-au primit cu generozitate. Ei trebuie sa inteleaga ca locuitorii Canadei, care au acceptat multi imigranti, nu sunt nici rasisti, nici xenofobi. Nu mai mult decat alte natiuni, canadienii nu sunt dispusi sa renunte la identitatea si la cultura lor. Si daca in Canada au gasit un teritoriu de bun venit, nu numai primarul de Dorval saluta strainii, dar si canadienii din Quebec – ca un intreg.

In cele din urma, ei trebuie sa inteleaga ca in Canada (Quebec), cu radacinile sale iudeo-crestine, pomi de Craciun, biserici si festivaluri religioase, religia trebuie sa ramana in domeniul privat.

Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii pentru Islam si Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul si nu se simt confortabil in Canada, exista 57 de tari musulmane frumoase din lume, cele mai multe dintre ele subpopulate si gata sa-i primeasca cu bratele deschise, in conformitate cu Sharia.
Daca v-ati parasit tara pentru Canada si nu pentru alte tari musulmane, este pentru ca ati considerat ca viata este mai buna in Canada decat in alta parte. Intreaba-te doar o singura data, ,,De ce este mai bine aici, in Canada, in cazul in care ai venit?” O cantina cu carne de porc este o parte a raspunsului. Si daca nu va place stilul nostru de viata din Canada mergeti inapoi de unde ati venit.
Noi nu v-am cerut sa veniti aici. A fost alegerea voastra»

Sursa articol:
reporterul.ro/mapamond/surpriza-pentru-imigrantii-musulmani-de-la-un-primar-e-raspunsul-neasteptat-la-o-pretentie-a-acestora-10590

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE, Uncategorized și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la SURPRIZA pentru IMIGRANTII MUSULMANI, de la un PRIMAR! (Dă SHARE)

  1. rodi spune:

    Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    ei trebuie sa inteleaga ca in Canada (Quebec), cu radacinile sale iudeo-crestine, pomi de Craciun, biserici si festivaluri religioase, religia trebuie sa ramana in domeniul privat.

    Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii pentru Islam si Sharia…….

  2. Bravo nu sunt obligat sa fac ce face Islamul asta al lor …e problema lor ii dau dreptate Primarului Bravo

  3. mihaiad spune:

    Oare chiar e adevārat?

  4. Todea Dana spune:

    un primar carespune lucrurilor pe nume! bravo lui si ar trebui luat ca model de acum inainte.

  5. ildoro19 spune:

    Raspuns corrrrrrrrrrrrrect ! Ei trebuie sa se adapteze conditiilor noastre, nu invers !

Comentariile sunt închise.