Lecție de viață! 

   
    
 
Viața trăită lângă Dumnezeu înseamnă șansa ca în fiecare zi să înveți ceva important, pentru suflet, duh sau minte! E atât de minunat să înveți și mai ales să îl lași pe Dumnezeu să te surprindă. El are METODE nenumărate, de a ne transmite MESAJE, stai lângă Dumnezeu și lasa-te învățat. Nu te MIRA, de MODALITATE, uită-te la rezultat. 
Am predicat mult, în ultima perioadă despre MILĂ, MILOSTENIE, am încercat, atât eu cât și ceilalți slujitori prin MESAJE, să ne MOTIVĂM pe noi, cei din familia Izvorul Vieții, la o viață deplină și practică lângă și pentru Hristos!
Ionuț Prodan, un băiat orfan cu nevoi speciale, a înțeles și a pus în practică ceea ce a a auzit și a citit! A adunat, încet dar sigur o mulțime de daruri pentru alți copii orfani din Orfelinatul de la Bocșa, locul unde el a crescut și a trăit. Un gest MIC, dar încârcat de semnificații MARI! 

Haine, pături, lenjerie, dulciuni, toate puse în lăzi, pentru orfani! O lecție de viață…
Am învățat de la Ionuț Prodan, în ciuda slăbiciunilor inevitabile pentru și el și eu suntem oameni, că 
1. Nu trebuie să fii bogat ca să dăruiești! Îți trebuie CURAJ…
2. Nu trebuie să ai mult (el locuiește într-o instituție de stat, avâd nevoi deosebite) ca să aduci bucurie și altora! Îți trebuie CREDINȚĂ!
3. Nu trebuie să uiți cine ești, de unde ai plecat și ce a făcut Dumnezeu pentru tine! Îți trebuie COMPASIUNE!
Ionuț, îți mulțumesc pentru lecția de viață! Dumnezeu să te binecuvânteze cu multă sănătate!
Cu dragoste,

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului, Mesaje pentru suflet, Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Lecție de viață! 

  1. Pingback: Lecție de viață! | agnus dei - english + romanian blog

Comentariile sunt închise.