O veșnicie fericită cu Hristos, Ekklesia!!!

   
 
O veșnicie fericită cu Hristos, Ekklesia!!!
Ekklesia a împlinit 2 ani! L-am celebrat pe ISUS. El e motivul existenței Ekklesiei, a zidit-o și a predestinat-o să fie invincibilă. “Eu zidesc biserica Mea, porțile locuinței morților nu o vor birui. Matei 16:18
Au trecut doi ani grei, dar frumoși, extrem de frumoși. Dacă ar fi să reduc la un singur cuvânt existența Ekklesiei de până acum, cuvântul acesta ar fi SUPRANATURAL.

O creștere supranaturală, convertiri supranaturale, botezuri cu Duhul Sfânt, vindecări supranaturale, eliberări supranaturale, dar mai mult ca toate acestea, Ekklesia experimentează la fiecare întâlnire, prezența supranaturală a Divinității într-un mod duhovnicesc tangibil.
Gândindu-mă la cei doi ani de existență a Ekklesiei… Doi ani, pare foarte puțin timp prin prisma unui copil. Copilul abia la doi ani își face vocea inteligibilă. Dar nu, biserica nu e un copil; Ekklesia e o logodnică, o logodnică care arde de nerăbdare să-și întâlnească Mirele iubit. Din perspectiva ei, a logodnicei, doi ani înseamnă foarte mult, extrem de mult. 
Ekklesia își trăiește fiecare clipă cu ochii ațintiți spre cer așteptând momentul când “Însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer şi întâi vor învia cei morţi în Hrisos, Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.” 1 Tesaloniceni 4:16
Hristos își va grăbi venirea pentru că există Ekklesia, și Ekklesia tânjește de dor după El, Mirele ei preaiubit! 
Azi, noi cei din Ekklesia, nu ne spunem “La mulți ani”, nu ne dorim să mai trăim mulți ani în lumea aceasta, noi ne dorim ca El să vină cât mai curînd și împreună să plecăm spre o altă zare.
O veșnicie fericită cu Hristos, Ekklesia!!!

Oti Tipei 

(sursa: Facebook Ekklesia Arad)

 

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O veșnicie fericită cu Hristos, Ekklesia!!!

  1. rodi zice:

    Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Dumnezeu sa binecuvanteze biserica Ekklesia, sa fie lumina lui Hristos in Arad si in Romania!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.