ZIUA ÎN CARE VOM MURI… ȘI AU MURIT…

  

ZIUA ÎN CARE VOM MURI… ȘI AU MURIT…
Știu că o să fiu certat zdravăn, dar nu pot ignora câteva legături care sunt evidente. Au murit astă noapte în București niște copii, iar alții sunt prăjiți rău de tot și asta e tragic e groaznic, nu putem face nimic altceva decât să învățăm. Să ajungi doar o lecție, asta într-un caz fericit, este dramă. Să fie uciși 27 de tineri, și cine știe dacă nu mai pleacă unii, e trist și dramatic.
Totuși, prea se leagă cu o dimensiune spirituală acest incident. Iertată-mi fie bănuiala, dar dracii nu erau deloc lipsă de la un asemenea eveniment. Formația Goodbye To Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în Club Colectiv, una din piese numindu-se „The Day We Die”. Unii martori susțin că tocmai acea piesă se cânta la momentul declanșării incendiului.
Vom putea să refuzăm o asemenea ipoteză, vom alege să refuzăm că e o putere demonică acolo. Vom putea alege să credem că e doar o conjunctură nefericită, realitatea este că dimensiunea spirituală a incidentului nu poate fi ignorată. Voi rămâne cu gândul că „dracu i-a luat din viață pe acei copii”.
Treziți-vă tineri la realitate, treziți-vă părinți. Avem nevoie de Dumnezeu nu de draci, demoni și sărbătorile în cinstea lor. Cântăm despre moarte, cântăm despre sânge, despre groază și nu cântăm ca să plângem, ci ne închinăm prin cântecele noastre. Credem că e artă vorbitul și cântatul pe teme de moarte, dar nu e deloc artă. Le aducem copiii ca jertfă, ne jertfim copiii pe altarele lor. Dumnezeu plânge din cauza asta, Isus a murit pentru salvarea noastră și noi ne jertfim pentru draci. Oare vom înțelege vreodată că Dumnezeu e real și că avem nevoie de El?
Doamne, mângâie pe cei rămași, vindecă pe cei arși, calmează-le suferința și învață-ne că nu e de joacă cu dracii.
Formația avea azi, pe 31 chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!”
Ascultați doar piesa și trageți concluziile voi singuri. Ingnorați-mi nebunia dacă nu am dreptate și vă rog ierta-ti ma….

(Sursa: filu.ro)

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ZIUA ÎN CARE VOM MURI… ȘI AU MURIT…

  1. Ba voi chiar sunteti o gloata de prosti orbiti de religie, eu sunt un rocker si ascult toate derviarile din genul rock daca pentru voi a fii rocker inseamna sa fii satanist e foarte bine lasa ca sunt eu satanist care vrea pace mondiala, sa nu mai fie ura in lume, sa fie mai multe biserici decat spitale, eu sunt satanist care uraste acele scursuri numite Preoti care in loc sa ajute lumea ii doare doar de buzunarul lor, in acest caz sunt satanist, iar daca sa fii un om cu credinta in dumnezeu inseamna sa pupi in cur fiecare popa si sa lingi oase de oameni morti atunci nu merci nu vreau asa ceva prefer sa merg in iad ca un om normal decat sa fiu un pupincurist ca voi care il pupa in cur pe dumnezeu in fiecare duminica si ca ultima precizare pe Dumnezeu nu il intereseaza ce muzica asculti cat timp crezi in el Dumnezeu vrea langa el un pacatos credincios nu o natie de pupincuristi.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.