Un antrenor de la STEAUA construieste case in Uganda

  
(Sursa poza: Bota Radu)

Alin Jivan, care în prezent este antrenor de gimnastică la clubul Steaua, a fost impresionat până la lacrimi de ceea ce a văzut în Uganda. „Zilele trecute am vizitat Tribul Batwa, din Kabale și Kisoro (sud-vestul Ugandei) cunoscut și sub numele de pigmei. Batwa locuiesc în colibe mici, realizate în principal din bețe și iarbă. Am găsit acolo o sărăcie de nedescris, bărbaţi şi femei îmbrăcaţi sărăcăcios.
Am văzut copii dezbrăcaţi şi desculţi care alergau curajoși prin noroi, pe o ploaie torenţială, doar ca să primească dulciuri. Unii dintre ei erau acoperiţi de noroi pe tot corpul, dar aveau un zâmbet dulce şi vindecător. Am văzut copii care îşi duceau frățiorii şi surorile în spate kilometri întregi şi copii de 4-5 ani cărând cărămizi pe cap. Aceştia trăiesc departe de civilizaţie, departe de tehnologie, nu au curent electric, sunt marginalizaţi şi nu beneficiază de respectul pe care îl merită orice fiinţă umană. De aceea, le-am oferit respectul nostru şi toată dragostea în Hristos Isus.
Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au donat pentru această lucrare, s-a început construcţia celei de-a 11-a case, care va fi gata în câteva zile. Pe lângă aceste case, în tribul Batwa din Kabale Misiunea Speranţa a ridicat o biserică”, a scris Alin Jivan, pe un site care abordează teme religioase.
Multiplu campion naţional la gimnstică, Alin Jivan a obţinut medalii la campionatele mondiale şi europene, la sărituri. El are în prezent 31 de ani.

(Sursa: romaniatv.net)

   
    
 

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un antrenor de la STEAUA construieste case in Uganda

  1. Toate acestea pentru gloria Domnului Isus! Amin!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.