„SCINDARE” în Biserica Anglicană din SUA

  
Biserica Presbiteriană Americană se scindează din cauza căsătoriilor homosexuale. Nu vor să se rupă de Hristos. 34.000 de biserici au părăsit Biserica Presbiteriană, ca reacție la adoptarea de către aceasta a noii definiții a căsătoriei, care recunoaște cuplurile homosexuale.
Reprezentând 15 denominații diferite și unite în „The National Black Church Initative”, bisericile „negre”, potrivit declarației comune, au anunțat că preferă să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu în locul „manipulării Acestuia”:
„Nici o Biserică nu are dreptul să schimbe Cuvântul lui Dumnezeu.” „The National Black Curch Initiative”, care grupează 15,7 milioane de americani de culoare a lansat un apel către Biserica Presbiteriană să se pocăiască, scrie iChretien.
Biserica Presbiteriană a pus în dezbaterea bisericilor regionale eventualitatea schimbării definiției tradiționale a căsătoriei, între un bărbat și o femeie. Pe 17 martie, 86 din totalul de 171 de biserici regionale au aprobat schimbarea, recunoscând cuplurile homosexuale.
(Sursa: NapocaNews.ro)

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la „SCINDARE” în Biserica Anglicană din SUA

  1. Reblogged this on B a r z i l a i – e n – D a n and commented:
    Vremea alegerilor … Cine este sfânt să se sfințească!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.