Diavolul se foloseste de unii frati sa-i distruga pe pastori…

  
(Sursa poza: rodiagnusdei.wordpress.com)

Un pastor a fost abordat de un frate din comitetul bisericii în prima zi când și-a început lucrarea în biserica aceea. Acesta i-a zis privindu-l în ochi:”Eu sunt aici să te asigur că niciodată nu vei avea unanimitate în deciziile ce urmează să le iei. Întotdeauna voi fi împotriva ta!” Și a fost profet! Exact așa a făcut…și a trăit 102 ani. Asemenea acestui pastor, sunt mulți pastori loviți ca de tsunami și atacați, de multe ori mai tare din interior decât din exterior. Știu exact ce spun, dar harul Domnului imi este îndeajuns. Și loviturile cele mai mari vin din partea unor frați, asemenea acestui frate, totdeauna pentru contra.
Uneori furtuna este atat de mare încât te dărâmă. Iar unii trăiesc având un singur scop, să vadă oameni dărâmați. Aceștia sunt oameni care chinuiesc viețile altora pentru simplu fapt că ei nu au, cu adevărat, o viață. Sunt plini de bârfe, de răutate și gata oricând să-ți tragă o palmă peste obraz, cu aceeași mână pe care o folosesc la Cina Domnului sau la ieșirea din adunare, când iți spun „pace.”
Sunt incapabili să iubească, dar sunt supercalificați să arunce ocară, să semene neîncredere, să sufle amenințare pentru că prin aceasta simt și ei că sunt importanți, chiar dacă distrug destine și familii. Despre cum să te raportezi la acești oameni, cu suflet mic și gură mare, voi incerca să ofer o soluție în următoarea postare. Până atunci, însă, mă întorc la fratele care a trăit 102 ani. Într-o zi a murit…totuși. Înainte de a fi coborât sicriul în groapă, pastorul s-a apropiat de urechea lui și i-a șoptit:”De acum încolo nu mai poți fi împotriva mea.” Mă tot gândeam, oare cât o fi așteptat pastorul acela ziua aceea…?

(Sursa: stiricrestine.ro)

Acest articol a fost publicat în Mesaje pentru suflet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.