Interviu ROȘIORU AURELIA 

  
Sora Adriana Lungu: Spuneti-ne cateva cuvinte despre dvs.:
– Ma numesc Rosioru Aurelia, m-am nascut in data de 29 iulie 1930. Sunt pe calea Domnului Isus de la varsta de 50 de ani. Am fost botezata de fr.Radu Pavel in vara anului 1980 la Biserica Penticostala Cezareea. De atunci il urmez pe Domnul Isus cu toata dragostea, il iubesc mult pe Domnul si doresc mult sa nu ma despart de El, nici cu gandul, nici cu fapta.   
Am venit la pocainta printr-un vas de lucru care mi-a spus: „sa te duci sa cauti Biserica Penticostaladin Resita. Cand o vei gasi, vei ramane acolo”. Lucrarea s-a implinit dupa o luna de zile, atunci am mers pe jos din Govandari pana la Biserica Cezareea.Am dorit foarte mult sa gasesc biserica. Pe vremea aceea eu frecventam Biserisa Ortodoxa Petru Iacob din Centru. Era putin dupa sarbatoarea de Pasti, de Invierea Domnului Isus. Acolo Domnul a trimis pe un preot ortodox nevazator care atunci cand a inceput sa cante: „Hristos a inviat” am simtit cu adevarat ca Hristos a inviat. Si in duminica urmatoare am plecat sa caut Biserica Penticostala. Am gasit-o si am ramas in ea, implinind lucrarea Domnului.
Il slavesc pe Domnul Isus si ii multumesc din toata inima pentru ca mi-a dat un talant cu care am lucrat 35 de ani in Biserica Penticostala. Am fost plina de ravna pentru Domnul in aceasta lucrare de recitare de poezii, le memoram pentru recitare si Domnul m-a binecuvantat intotdeauna cu memorie.
Sora Adriana Lungu: In prezent stim cu totii ca faceti parte si din corul de misiune al bisericii. Aici si cantati, nu doar recitati.
Sora Rosioru Aurelia: La inceput a fost un grup de surori si frati in varsta, care s-au atasat lucrarii rand pe rand, iar acum este un cor care slujeste saptamanal in Biserica Izvorul Vietii. Lauda este e a Domnului.
​Mentionez ca la un moment dat am vrut sa abandonez lucrarea datorita varstei, dar Domnul a trimis un vas de lucru din Timisoara prin care mi-a vorbit la o seara de veghe de la Biserica Cezareea. Mi s-a spus sa nu abandonez sa cant si sa recit Domnului, am primit o mustrare si am plans mult atunci, am simtit o mare cercetare.
Sora Adriana Lungu: Spuneti-ne putin despre familia dvs. 
Sora Rosioru Aurelia: Am fost persecutata de sotul meu 12 ani. Imi spunea ca ma lasa, ca divorteaza, i-am spus sa faca ce vrea eu de Domnul nu ma las. Sotul meu a venit la adunare un an de zile, dar nu a incheiat legamant cu Domnul si a murit fara legamant.
Ceea ce imi doresc acum din toata inima este ca Domnul sa imi asculte rugaciunile si sa imi aduca copiii la mantuire. Ma rog Domnului pentru ei inca de la inceputul pocaintei mele si am o promisiune ca Domnul ii va aduce la pocainta, dar atunci ma va lua la El.
Sora Adriana Lungu: Aveti o frumoasa varsta de 85 de ani impliniti in 29 iulie 2015. Ne bucuram ca din punct de vedere spiritual sunteti plina de ravna pentru lucrarea Domnului. Cum este starea dvs. de sanatate?
Sora Rosioru Aurelia: Domnul a ingaduit peste mine sa am de 10 ani trei epitelioame bazocelulare, pe care le tratez asa cum am primit Cuvantul Domnului sa mi le curat singura. Am un cancer de piele care evolueaza mai greu. Probabil ca nu multa lume cunoaste acest lucru din viata mea si ma rog Domnului sa va puna in inima sa va rugati si pentru mine in rugaciunile voastre.
Am fost propusa pentru doua operatii (pentru fiere si pentru epitelioame) si cand am ajuns pe punctul de a ma opera chirurgul nu a vrut. A spus ca daca ma opereaza mor ori inainte, ori dupa operatie. Am plecat de la spital, nu am murit, ci Domnul m-a vindecat.
Vreau sa mai spun ca am cerut totdeauna sprijinul Bisericii in rugaciune si am simtit ca Domnul a fost de partea mea. I-am auzit vocea sa ma incred in Domnul in toate lucrurile, asa am facut si am foarte multe binecuvantari.
Sora Adriana Lungu: Si dvs. sunteti o binecuvantare pentru altii, ati crescut pe langa copii dvs, si alti doi copii care nu sunt ai dvs.
Sora Rosioru Aurelia: Asa este. Stiu ca aceasta este tot o lucrare a Domnului la care am fost chemata. Am crescut acesti doi baieti de la varsta lor de 13 ani pana in prezent. Domnul m-a rasplatit sa ii vad mari si realizati, amandoi ingineri.
Sora Adriana Lungu: Va multumesc pentru timpul acordat. Stiu ca aveti o poezie preferata si iubita, cu care as dori sa incheiem.
Sora Rosioru: Da. este o o poezie scrisa de EmilBulgar, care o iubesc mult si care prin versuri ma intareste.
Isus – iubirea vieţii mele şi Salvatorul meu deplin

Aici în zbuciumul vieţii Tu mi-ai fost sprijin şi alin

Când m-am încovoiat sub cruce şi-au râs duşmanii Tăi şi-ai mei

Mi-ai ajutat să o pot duce şi să mă rog chiar pentru ei 
Când lacrimi am cernut prin gene sub norii ce s-au adunat

Mi-ai strălucit Tu soare veşnic, m-ai ajutat, m-ai mângâiat

Isus – iubirea vieţii mele, izvorul dătător de har,

Sublimul jertfei salvatoare din dragoste fără hotar
Aş vrea să mă opresc cu Tine, să-ngenunchez în Ghetsimani

Pe locul rugăciunii Tale de-acuma două mii de ani

Şi-apoi să mergem împreună pe Via Dolorosa-n sus

Acolo unde-a fost altarul şi Mielul jertfei Tu Isus!
O, cât aş vrea să mă apropii, picioarele să Ţi le strâng,

Să le sărut aşa străpunse, să-mi revărs inima, să plâng…

Şi să Îţi spun cu fericire, înfiorat de Duhul Sfânt

Acest articol a fost publicat în Bucuria sufletului și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.