Nu vă convine? Dreptul de a pleca…

  
(Sursa poză: theconversation.com)

Julia Gillard este Doamna Prim-ministru a Australiei. Ea este, cu adevărat, «Doamna de fier» a ţării sale. Într-adevăr, această doamnă nu tratează problema în mod laş… Australia spune NU. Pentru a doua oară! Doamna Prim-ministru a Australiei îşi reafirmă punctul de vedere! Pentru această femeie ar trebui să se inventeze «Premiul Nobel pentru curaj». Niciodată asemenea cuvinte nu au fost rostite cu atâta claritate! Impactul ar putea fi fenomenal. Ei nu i-a fost frică să ia o poziţie clară, probabil cu riscul vieţii sale. 

Musulmanii care doresc să trăiască sub legea islamică Sharia au fost «sfătuiţi» să părăsească Australia. Guvernul a vizat radicalii pentru a contracara potenţiale atacuri teroriste. În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând că a sprijinit agenţiile de informaţii care monitorizează moscheile prezente pe solul ţării sale. Cităm din discursul istoric al Doamnei Gillard: IMIGRANȚII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Este o problemă de tip „TAKE IT OR LEAVE IT ”. Am obosit ca această naţiune să îşi facă atâtea griji dacă nu cumva ofensează unele persoane venite aici recent, sau cultura lor…

Cultura noastră s-a dezvoltat timp de peste două secole, după atâtea zbateri, încercări şi victorii ale milioanelor de bărbaţi şi femei care au căutat libertatea. Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau altă limbă. Deci, dacă doriţi să faceţi parte din societatea noastră, ÎNVĂŢATI LIMBA NOASTRĂ!! Cei mai mulţi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta creştină» sau «presiuni politice», este o realitate faptul că această naţiune a fost fondată de bărbaţi creştini şi femei cu principii creştine. Este, cu siguranţă, adecvat de a afişa această realitate pe pereţii şcolilor noastre! 
Dumnezeu vă deranjează? Dacă DA, vă sugerez să luaţi în considerare o altă parte a lumii pentru a trăi acolo, pentru că Dumnezeu este parte a culturii noastre. Acceptăm convingerile voastre, fără întrebări. Tot ce vă cerem este să respectaţi convingerile noastre, să trăiţi în pace şi în armonie cu noi. Aceasta este ţara noastră, pământul nostru şi stilul nostru de viaţă, de care vă oferim posibilitatea de a vă bucura. Dar, din momentul în care începeţi să vă plângeţi, să gemeţi şi să bombăniţi despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre creştine, sau stilul nostru de viaţă, vă încurajez să profitaţi de o altă mare libertate australiană: 
«DREPTUL DE A PLECA ». 
Dacă nu sunteţi fericiţi aici, ei bine, plecaţi! Noi nu v-am forţat să veniţi! Aţi venit de bună voie, atunci acceptaţi ţara care v-a acceptat aşa cum sunteți…
(Sursa: infocs.ro) 

Acest articol a fost publicat în Mesaje pentru suflet și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nu vă convine? Dreptul de a pleca…

  1. Pingback: Revista blogosferei evanghelice de limbă română (9) | Aradul Evanghelic

Comentariile sunt închise.