Amintiri cu Vladimir Pustan…

20140218-230151.jpg

Gândurile strânse în viață, trăirile intense, emoțiile, îndoielile, luptele lăuntrice, amestecul de culori și de sentimente, toate acestea formează, însumează, bagajul, zestrea noastră sufletească: amintirile!
Suntem ce sunt amintirile noastre! Amintirile sunt acele mici „fragmente de memorie”, ce pot fi asemănate cu piesele de puzzle, ce puse împreună formează un întreg spectaculos pe care îl numim viață! Viața noastră!

Am amintiri extraordinare din viața de student la Institutul Teologic Penticostal, acolo a fost locul în care
m-am format ca slujitor și totodată locul unde am cunoscut oameni deosebiți ce m-au ajutat și m-au inspirat pentru viața de slujire…
La ITP l-am cunoscut pe Vladimir Pustan. Un om deosebit, un om dedicat lui Dumnezeu. Privind în urmă, așezând piesele puzzelu-lui, pot din ce știu să-l descriu, să încerc să-i creionez portretul…
-PUTERNIC, având mereu PASIUNE, pentru studiu, cărți și oameni. A fost și atunci ca student și acum ca PĂSTOR, înconjurat de oameni. Vladimir a excelat- atunci și acum- ca PREDICATOR.
Student fiind îi sorbeam cuvintele, îi notam ideile predicii și căutam locurile unde el predica mesajul divin.
Pentru cei din anul meu, din generația mea a fost și este un PRIETEN. A fost lângă noi când predicam la capelă sau în Biserica Filadelfia din București. Ne-a încurajat și ne-a ajutat să trecem peste emoții și să putem astfel să ne maturizăm.

Pentru mine însă Vladimir, a fost și rămâne un PROFET, un vizionar. Am avut o dramă cumplită, ce am ținut-o ascunsă pentru cei mai mulți colegi… O mamă ce se lupta zi de zi cu alcoolul. Într-o dimineață de capelă, la rugăciune, Vladimir a spus studenților ce îi descoperise Dumnezeu în noapte. A cerut atunci, post și rugăciune pentru mama mea ce se lupta cu viciul cumplit al alcoolismului. Am rămas mut, uimit și speriat, taina inimii mele a fost dezvăluită. A urmat o RUGĂCIUNE și inevitabil un REZULTAT!
Mama la scurt timp s-a întors la Domnul, a primit mântuirea și iertarea divină… A plecat acasă împăcată cu Domnul!

Frate Vladimir, mulțumesc! Mă rog pentru dumneavoastră, Dumnezeu să vă întărească….

Cu dragoste Ciprian Bârsan
(Sursa poza: www. ciresarii.ro)

Acest articol a fost publicat în Mesaje pentru suflet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Amintiri cu Vladimir Pustan…

  1. Pingback: Amintiri cu Vladimir Pustan… | Neclintit.com

Comentariile sunt închise.