Drept la replică

20131128-125827.jpg

CULTUL CREŞTIN PENTICOSTAL – BISERICA LUI DUMNEZEU APOSTOLICĂ DIN ROMÂNIA
Str. Carol Davila 81, sector 5, Bucuresti, cod 050453 Tel/Fax: 021/311 92 95; 0314054542
Cont IBAN RO29RNCB0077029207060001, BCR, Filiala. sect.6, Bucureşti

COMUNICAT

​În urma evenimentului prezentat de dumneavoastră, referitor la „predicatorul penticostal” acuzat de pedofilie, Cultul Creştin Penticostal precizează următoarele:
​Numitul Costel Viorel Luniţă nu este membru în nicio biserică penticostală din cadrul Cultului Creştin Penticostal, nu a fost niciodată hirotonisit (ordinat) ca pastor şi nu a fost botezat în vreuna din bisericile ce aparţin Cultului Creştin Penticostal.
​Bisericile noastre sunt instituţii publice şi nu putem interzice participarea unei persoane la slujbele şi activităţile desfăşurate în biserică.
​Biserica Penticostală condamnă astfel de practici imorale şi ilegale.
​În baza dreptului la replică vă solicităm să precizaţi poziţia Cultului Creştin Penticostal, pentru ca sutele de mii de credincioşi penticostali să nu sufere ca urmare a dezinformării.

CULTUL CREŞTIN PENTICOSTAL
DEPARTAMENTUL MEDIA
Pastor Florin Ianovici

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Drept la replică

  1. Marius David spune:

    Reblogged this on Marius Cruceru and commented:
    A propos de informare si dezinformare! Omul pare mai degraba participant la niste servicii carismatice. Multumim pentru clarificari!

  2. alincristea spune:

    Reblogged this on Romania Evanghelica.

  3. Pingback: Info România Evanghelică – 28 noiembrie 2013 | Romania Evanghelica

  4. Daniel spune:

    Apreciez ca ați adus clarificări. Frate pastor Ciprian, e important sa verificam textul ce urmează sa fie postat, sa fie corect atât gramatical cât si sa nu lipsească litere. Ați scris herotonisit in loc de hirotonisit cum este corect. Va sugerez sa fiti mai atent pe viitor. Fiti binecuvantati cu har si pace.

  5. Elena Gatea spune:

    Ma bucur ca ati intervenit promt. Stirea m-a ingrozit, indiferent ce religie are acest om mi-e groaza ca mai sunt copilasi la cheremul unora ca el.
    Totusi ma bucur ca nu-i penticostal. Stiu ca nu-i crestineste ce spun si Domnul sa ma ierte. Domnul sa apere acei copilasi fara aparare care nu au pe nimeni,decat pe Dumnezeu.
    Multumim conducerii cultului ca a interveni rapid si a spalat obrazul fratilor, manjit, pe nedrept de masmedia.

Comentariile sunt închise.