Fratele Nicolae Moldovan a plecat Acasă

Fratele nostru Nae Moldovan de la Biserica Creștină baptistă Speranța din Reșița, a trecut la Domnul. După o lungă suferință Dumnezeu la chemat Acasă să il laude prin cântare așa cum a făcut-o aici pe pământ.

A fost un frate care l-a iubit pe Dumnezeu, a iubit Casa Domnului și i-a iubit pe frați. A fost vreme îndelungată, dirijorul de cor mixt și bărbătesc al bisericilor baptiste din Reșița împreună cu fratele Cornel Todea au pregătit generații de coriști spre slava Domnului. A călatorit de foarte multe ori în România fiind invitat cu corul în numeroase biserici și evenimente creștine.

Suntem alături de rămași, Dumnezeu să binecuvânteze și să mângâie familia, prietenii și pe toți care l-au cunoscut și iubit.

”Fiindcă ai păzit cuvântul răbdării Mele, te voi păzi şi Eu de ceasul încercării care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce pe locuitorii pământului.

Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa.
Pe cel ce va birui, îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu şi nu va mai ieşi din el. Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu şi numele cetăţii Dumnezeului Meu, Noul Ierusalim, care are să se coboare din cer, de la Dumnezeul Meu, şi Numele Meu cel nou.

Apocalipsa 3:10-12

Sursa: https://comunitateacaras.wordpress.com/2018/06/16/fratele-nicolae-moldovan-a-plecat-acasa/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.